Vänner!

Jag och hustrun har ägnat denna sportlovsvecka till att vara i stugan, där vi fått ha både sol och snö under veckan. Det är härligt med den femte årstiden vårvinter som vi har här uppe. Men snart lämnar vi stuglivet för att ta fram husbilen nu är det bara ett par veckor bort, vi längtar.

Ja nu har vi till slut fått någon slags normalitet i pandemin och kan träffas och umgås igen, det känns skönt. Vi planerar att "som vanligt" genomföra en Årsmötesträff och årsmöte under Kristi himmelfärdshelgen, den genomförs i år igen i en favoritstad nämligen Mariestad. Sätt igång och anmäl er till denna trevliga träff och arrangemang. Anmäla dig kan du göra här https://www.husbilsklubben.se/threads/Årsmötesträff-26-29-maj-2022-i-mariestad.131420/

Tiden går fort snart är det maj.

Håll även koll på våra förmåner vi har fått en del nya företag som ger oss olika rabatter och det är fler saker på gång. Vi har även förnyat våra gamla förmåner så att dom även gäller detta år.

Vi får nu hålla alla tummar och tår att det blir någon slags ordning på drivmedelspriserna så att vi kan och har råd att rulla runt på vägarna i år.

Vi syns på vägarna och på forumet

/Leif