Vänner!

Jag får börja med att tacka er alla som var med på vår Årsmötesträff i Karlstad vad roligt det var att träffa er alla glada och trevliga medlemmar. Vilken succé det blev med fantastiskt väder och kanonunderhållning i dagarna tre.

Detta blev vår hittills största husbilsträff med över 600 husbilar på plats. Vill också passa på och tacka er alla för hur fint och städat det var på travovalen när alla bilar hade åkt.

Jag vill även här passa på att tacka alla som ställde upp och arbetade för klubben i olika funktionärsuppgifter under träffen. Slutligen vill jag tacka vår "Årsmötesgeneral" och tillika klubbens vice ordförande Åke Andersson för ett fantastiskt genomfört arbete. Nu tar vi nya tag för nästa årsmötesträff :)

Jag vill även passa på att tacka för förtroendet att få fortsätta som er ordförande ännu ett år, jättekul att få arbeta med sitt stora fritidsintresse. Nu kommer den nyvalda styrelsen att i närtid träffas för ett första digitalt styrelsemöte.

Vill även önska er alla som sysslar med den trevliga husbilskulturen och husbilsåkandet en riktigt trevlig sommar :cool:

/Leif