Vänner!

Ja nu pågår julstöket för fullt det bakas och kokas och griljeras och läggs in......det är mycket som ska vara klart om endast några dagar. I år är det en lite speciell jul för familjen då min kära fru gick pension i september så nu när vi båda kan planera vår tid så blir det lite lugnare och mysigare.

Jag skrev i mitt förra "ordförande har ordet" att vi för förstå gången passerat 17000 medlemmar och tro det eller ej men nu är vi i skrivande stund uppe i 17238 medlemmar det är ju helt fantastiskt att vi är så många som vill samlas i en klubb för att ta del av husbilskulturen och var kan man göra det bättre än i Husbilsklubben.se. :)

Glöm inte bort att betala vår medlemsavgift på hela 100 kr så att du inte missar något 2024.

I vårt fantastiska forum finns det mesta för oss som åker husbil, och det är till stor del ni medlemmar som gör det till denna trevliga plats att umgås på. Men vi har ju även alla våra fina förmåner som ni kan ta del av som medlem exempelvis våra drivmedelsrabatter som inte minst i dessa dyrtider är riktigt bra att kunna använda. Du har väl också sett att hos våra försäkringsbolag så har nu sedan en tid tillbaka även Varsam en reseförsäkring som gäller i sex månader. Vi närmar oss årsskiftet så håll ögonen öppna på nya och nygamla erbjudanden som kommer att gälla för 2024.

Hoppas att du även sett att styrelsen har beslutat att upprepa succén från i år så Årsmötesträffen och Årsmötet blir i Karlstad även 2024. Kolla in länken och anmäl dig. https://www.husbilsklubben.se/threads/Årsmötesträff-9-12-maj-2024-i-karlstad.136181/

Med en hjärtlig önskan om en riktigt

God Jul

och

Gott Nytt år

:holly-1-icon::santa-3-icon: :santa-5-icon::holly-2-icon: