Vänner!

Tänk vad tiden går nu närmar vi oss julen med stormsteg och nyss tycker man att det var sommar och man var ute med husbilen. Men nu är det full vinter här i Norrbotten med snö och ordentliga kallgrader, men det är precis som det ska vara i denna fantastiska norra landsända.

Nu är det dags att betala medlemsavgiften, vilket över hälften av ni medlemmar redan har gjort. Vi hoppas naturligtvis att ni fortsätter som medlemmar i Sveriges största och bästa husbilsklubb och tycker att ni får valuta för de 100 kronorna.

Den observante har nog redan sett att vi har förnyat och delvis förändrat flera av våra medlemsförmåner inför 2023. Några som vi har med oss även nästa år är Finnlines,TT-line, Stena Line, First camp samt Opus bilprovning. Fler gamla kommer och några nya också hoppas vi.

Som ni kanske har sett så kör tyvärr inte Hansa destinations sin rutt Nynäshamn-Rostock nästa år, vi får hoppas att dom kommer tillbaka 2024.

Passa på nu under helgerna och botanisera på forumet, varför inte läsa lite reseberättelser och drömma sig bort och fundera över nästa års husbilsresor.

Slutligen så får jag passa på att önska er alla en riktigt

:santa-5-icon:God Jul :santa-5-icon:
och
:holly-1-icon:Gott Nytt År:holly-2-icon: