Vänner!

Så har vi startat upp husbilsåkandet för året genom att fira påsk i husbilen, vi var tillsammans med några andra husbilsvänner på den lilla campingen i Sikfors utanför Piteå. Alltid lika trevligt även om vädret denna gång inte visade sig från sin bästa sida. Jag tror att det är många av er i klubben som nu påbörjat en ny härlig säsong med husbilen. Likväl som det är många som även kör året runt.

Jag kan konstatera att det nu bara är en månad tills flera av oss träffas på vår årsmötesträff i Karlstad, jag ser att det nu i skrivande stund är 690 bilar anmälda. det finns dock fortfarande platser kvar då vi rymmer 800 bilar på Färjestadstravet. Om du ännu inte anmält dig så kan du göra det här https://www.husbilsklubben.se/threads/Årsmötesträff-9-12-maj-2024-i-karlstad.136181/

Om du tänker äta middag någon eller några av dagarna anmäl detta gärna senast den 25 april, du hittar all information om du följer länken ovan.

Kolla gärna in våra medlemsförmåner vi har några nya företag som ger förmåner till er medlemmar.

Nu hoppas jag bara att snön snart är borta här från Norrbottens kustlandskap, för i år har vi verkligen haft en rejäl vinter.

Vi ses på vägarna och på forumet.

/Leif