Vänner!

Så börja ljuset återvända även till våra norra trakter, dagen har redan förlängts med över fyra timmar. Det börjar rycka i husbilstarmen, nu är det bara några veckor bort innan även husbilen får skåda ljuset.

I helgen har vi genomfört styrelsemöte och arbetat med många viktiga frågor för klubben. Bland annat så kommer det en del nya förmåner och en del förbättrade också, så håll utkik på våra medlemsförmåner.

Vi har även beslutat att förlänga idén med sponsring av träffar som vi startade upp ifjol, så även under 2023 så sponsrar klubben med 100kr/HBK deltagare och träff som medlemmar ordnar under året.

Vi kommer även att finnas på mässan HUSBIL STOCKHOLM 2023 som genomförs på Kistamässan den 31 Mars - 2 April. Ni hittar oss i Varsams monter, så ni kan både prata försäkring och Husbilsklubb, Välkomna.

Vi arbetar även med Årsmötesträffen naturligtvis; ni har väl sett att den i år genomförs i Karlstad den 18-21 maj. Som vanligt blir det självklart underhållning på kvällarna, redan klara är på fredag Lasse Stefanz och på lördag Rydell & Quick. Ni är så välkomna!

Här är länken för att anmäla sig https://www.husbilsklubben.se/threads/Årsmötesträff-18-21-maj-2023-i-karlstad.133858/ Det är redan nästan 300 bilar anmälda!

Vi syns på vägarna och på forumet!

/Leif