Vänner!

Det har varit en hektisk höst med mycket på agendan. Husbilsklubben.se har deltagit i Husbilskampen där vi tillsammans med andra försökt att argumentera för tokigheterna med den skattesats som nu har införts för nya personbil typ II som säljs efter den första september. Trots det arbete som har lagts ner så infördes detta som sagt, trots att vi försökte få våra politiker och tjänstemän att förstå problematiken kring detta.

Nåja skam den som ger sig sista ordet är kanske inte sagt i frågan ännu. Aftonbladet gjorde ju bland annat en stor artikel om detta, där även undertecknad blev intervjuad.

Vi har även hunnit med att vara på ELMIA mässan. Även där var det ett seminarium som avhandlade fordonsskattefrågan med många inbjudna. Husbilsklubben.se deltog där med Carina Ollén som företrädde klubben. På själva mässan var det som vanligt mycket trevligt att vara, och där träffa så många glada och sympatiska medlemmar både gamla och nya. Det är alltid lika trevligt att även träffas i verkligheten och inte bara via forumet.

Sen vill jag passa på att tacka hela järngänget som planerat och genomfört mässan och ordnat monter mm. Kerstin & Jan-E, Maritha & Bertil och Lisa & Kenneth ni är fantastiska på det sätt som ni ställer upp för och företräder klubben. Återigen ett jättetack! :):)

En annan trevlig sak är att vi nu ordentligt har passerat 15000 medlemmar, verkligen roligt :applaus:

Ja nu när höstmörkret börja sänka sig över omgivningen så är det verkligen mysigt att vara ute med husbilen, än är inte säsongen slut.......

Ha nu en riktigt trevlig fortsättning på hösten vänner.

/Leif