Vänner!

Ja då har vi klarat av påsken med ett fantastiskt väder här i Norrbotten. Även Valborgshelgen är avklarad och våren insjungen med ett något sämre väder. Jag hoppas att de flesta av ni medlemmar nu plockat fram husbilen och kommit igång med detta års husbilsåkande. Förhoppningsvis på ett friare sätt än under två års pandemi.

Styrelsen med revisorer och valberedning samt våra webbare har genomfört ett möte den 26 april där en stor del av mötet upptogs av förberedelser för den kommande Årsmötesträffen och årsmötet, allt löper på bra och Mariestad tar väl hand om oss.

I skrivande stund är det ca 400 husbilar anmälda till träffen som går av stapeln som vanligt under Kristi himmelfärdshelgen som i år är den 26-29 maj. Vi rymmer fler bilar så passa på att gå in och anmäl dig om du inte redan gjort det. Det blir trevlig underhållning alla kvällar och det finns möjlighet att köpa middag torsdag-lördag. Här är länken till anmälningssidan https://www.husbilsklubben.se/threads/Årsmötesträff-26-29-maj-2022-i-mariestad.131420/

Vi syns på vägarna........och på träffen :)

/Leif