Vi ska till Myggen

Resan till Myggen. förberedelser inför vår lilla resa till alla myggen. Fiskespöt är nytt och inte ens använt men det ska bli där uppe. tänk att få sitta uppe på fjället och brygga mitt kaffe i vår lilla 12voltare. Det ska ni veta tar tid. och passar man sig inte även en Säkring. 18 minuter tar det för kaffet att bli klart. Blir många tankar tänkta under den tiden.
Här ska njutas av tystnaden och utsikten, lär bli många kort. Ett besök hos Robban och Carina har vi planerat in men tydligen så är det många som tänker samma tanke hoppas verkligen vi får plats i år med. Har ju blivit tradition att besöka deras camping. Nej nu får det bli att gå ner i källaren att duscha, jag och maken ska passa vårt barnbarn idag innan vi åker och handlar. lillfia ska få gå till Lekplatsen. Farmor ska få vara med lilla prinsessan i flera timmar så kul och så underbart.
Lev idag just nu, igår finns inte här och morgondagen är här först imorgon/ carina
  • Gilla
Reaktioner: Steffeson

Kommentarer

Tänkte skaffa en 12V kaffebryggare men insåg att det var bättre att skaffa en gammal fin kok kaffekanna och göra kaffet på gasolspisen istället... :) Trevlig sommar!
 
jo det är ett alternativ det med har en kaffepanna ala trianga som är med, jo kanske ska ta och koka kaffet istället tack för tipset :) kokkaffe är ju riktigt gott Ha en trevlig sommar du med.
 

Blogginlägg information

Författare
Tommy o Carina
Visningar
318
Kommentarer
2
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Kåserier

Fler inlägg från Tommy o Carina

Dela detta inlägg

Toppen