Ställplatsen med stort S.
Vi har varit på ställplats innan, men då kostade det pengar. Denna gång var det Gratis och uppe i Tanum vid det stora köpcentret där. Elen var gratis och toaletter fanns det inne i köpcentret. Utsikten nja inget att skryta med, men fick duga. Jag skulle ändå bara sitta och jobba med datorn, så det fick duga med en parkering. Att vi sov där handlade om att jag dagen efter, som igår skulle hålla ett föredrag för medlemmar i Attention. Attention Riks hade ordnat sommarläger till sina medlemmar i Grebbestad. Redan vid 8 på morgonen var jag tvungen att vara där. Så igår morse provade jag duschen i vår lilla husbil Buster, som vi kallar honom. Har haft dusch i husvagnarna innan, men aldrig provat dom då vi alltid varit på camping.
Det gick alldeles utmärkt att duscha i Husbilen.
Efter frukosten så vart vi på väg till Grebbestad. Maken fick snällt sitta i husbilen och vänta på mig i de fem timmar som mitt uppdrag tog. Han var nog inte lika nöjd som jag var kl 14, då vi var på väg hemåt.
För då tänkte jag, nu har semestern börjat på riktigt. Nu är jag riktigtledig. Nu finns möjligheten att ge oss av bara för vi kan med vår lilla bil. Vi har köpt fina små klistermärken till vår lilla bil. Två märken ett bak och ett fram. Malix campingblog står det under loggan så står det Tommy och Carina på framsidan. Jo vår begagnade nya husbil börjar bli vår husbil, lite som oss. nu har vi börjat bo in oss påriktig riktigt.

Fick fina presenter när jag var klar med min föreläsning. Ett litet gulligt troll, en tygpåse med attentionloggan samt ett bevis på att jag fått möjligheten att bidra med att ge någon rent vatten. Just sånt gillar jag.
Lev idag just nu igår finns inte längre kvar och morgondagen den är här först imorgon. Vill du läsa om föreläsningen så går det att göra på min blogg Malix.se

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Tommy o Carina
Visningar
424
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Kåserier

Fler inlägg från Tommy o Carina

Dela detta inlägg

Toppen