• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2023.
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

varför ska man vänta

Ibland gör jag saker i sista stund. Nu har jag kommit på varför jag gör saker nu,nu. Sent ska syndaren vakna och det gjorde hon.
Har varit vaken i en timma mailat mitt föredrag till Attention, så att deltagarna kan få det om någon nu vill ha det att kolla på. Har bloggat på Malix.se. Skrivit mail till Loopia och spelat Backgammon. Men det va inte det jag skulle skriva om utan om min nya kunskap.
Jo, som jag skrev innan, sista stunden görat är jag bra på. Jag har svårt för det där när allt är klart och bara till att åka. Varför, varför i hela världen ska man vänta tills man har bestämt att man ska åka? Varför ska man inte åka när allt är förberett och klart? Jag tänker att det handlar om vem man är gift med.
Hade man varit gift med mig, så hade vi åkt redan igår. Men jag kör inte bilen, utan åker med. Är man gift med maken så åker man när man har bestämt sig för att åka, dvs imorgon. Det är maken som kör vår lilla Buster. Nu är ju jag gift med maken och han som kör, så vi lär inte åka en sekund innan imorgon.
Igår va vi och handlade mat inför veckan, vi ska ha i fjällen. Vi packade in de kläder vi ska ha med oss och badkläderna är inpackade. Det har dom varit sedan vi köpte husbilen i mars april. Bad kläderna asså. Fast bara mina badkläder, maken badar inte.
Han badar kanske en gång vart tionde år. I år är inte ett sådant år. Men allt är liksom klart varför kan vi inte åka ikväll eller redan nu? Jo, som jag redan skrivit jag är gift med maken. Vilket kanske är tur för han liksom stannar till och lär mig att vänta, inte göra allt nu med en gång. Oavsett så tycker jag just nu att detta är tråkigt att vänta och inte göra nu med en gång... nåja allt är förberett i morgon när jag vaknar så lär jag väcka maken säga att nu åker vi nu,nu.
Kom just på att mitt mantra som jag haft i några år passar så bra in här.
Lev idag just nu. Igår är historia och inte att göra åt. Morgondagen den är här först imorgon där borta i framtiden. Just nu är det som gäller. / Carina.

Kommentarer

Attention skriver du om. Jag var för många år sedan kassör i attention Lindesberg. Detta uppdrag tog min mor över sedan, nu har hon tyvärr gått bort. Kontakten med dem fick jag genom bla socialnämnden samt att min son har handikapp. Fragile-x samt autism, adhd mm mm
Håller på att läsa din/er blogg. Bra jobbat
Mvh Jocke
 
Tack, jag har kanske tankat ner takten med Jobbet att sprida kunskaper för dom behövs. Men när jag gör det så tänds det en gnista och säger mig att det jag pratar om är viktigt ett riktigt viktigt jobb. Beklagar sorgen. Attention gör ett bra jobb. Ha en fin sommar och tack för att du skrev en kommentar.
 

Blogginlägg information

Författare
Tommy o Carina
Visningar
878
Kommentarer
2
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Kåserier

Fler inlägg från Tommy o Carina

Dela detta inlägg

Toppen