• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Så blev resultatet.

Ja det blev en del burkar géle nu ska dom bara stå och svalna. I morgon i med paraffin lock med en bomullstråd så är det klart.
Gunilla

Kommentarer

F
VACKERT Gunilla!
Jag har väl missat någonting förstår jag men vilken slags gelé är det? Tycker mig se svart vinbärsgelé? Eller?
Igår läste jag en recept på gelé på våra vanliga vilda svenska rönnbär men glömde köpa "enkel konjak" när Focusen var inne på stor service idag, får bli vid nästa stadsbesök. Hade f ö en jättefin Focus diesel som lånebil. Om jag hade pengar, om jag hade pengar, ja ni minns väl Jan Malmsjö, men förresten om jag hade pengar skulle jag inte köpa en ny personbil utan en .....................
Jo.
Ha det!!
Agneta W
 
Jag har blandat röda,svarta och vita vinbär. Det blir jättegod géle färgen beror på hur stor del svarta vinbär jag har. I år blev den fint mörkt röd.
Rönnbärs géle låter också gott.
Hur har ni det med svamp tillgången där ni bor. Jag skulle önska att jag kunde plocka svamp men jag är troligen "svampblind" för jag hittar aldrig någon.
Idag är det ,på tal om nåt annat, första dagen som jag kan uthärda värken i svanskotan. Så nu går det åt rätt håll hoppas jag.
Ha det gott och hälsa "gubben"
Kram Gunilla
 
F
Hej Gunilla
det kryllar av svamp här. Dessvärre har jag mer än nog. Vad jag saknar är lingon. Pga vikbolandsvargen som jag inte har hört är avlivad än den stackarn är jag lite för fegis att dra ut i skogen på egen hand. Och då blir det inga lingon. Som jag skattar högre än svamp, troligen för att jag som sagt har mer svamp än jag behöver men inte tillräckligt mycket lingon för vinterns behov.
Skulle ni ha vägarna häråt. hör av dig för en svampexkursion. INNAN älgjakten för då vill jag inte gå ut här.
Svanskotan Gunilla, man kan göra sig läskigt illa på många ställen. Hoppas du blir bättre och hoppas faktiskt du kollat med sjukvården. Jag har ju sabbat lite hit och dit med mitt vänstra knä, först i mars förra året när vi blev påkörda av den nästan bekant som tuppade av, då blev min dåvarande Focus skrot men vi klarade oss hyfsat båda två, Rune nåt revben och jag mitt vänstra knä plus lite blåmärken, jag körde. Så i somras fastnade jag med skon i yttertrappen på jakt efter katten och slog mig faktiskt ganska ordentligt och det tog lite tid men verkar också tämligen OK. Ibland undrar jag hur det ska gå när man är så klantig och obetänksam och då menar jag inte dig Gunilla utan mig själv. Fara på som om man vore 20 när man inte är så långt från 70?
Kramisar!!!!
Agneta W
 
Vad ska jag säga då en tokig snart 60 årig mor/farmor som ger sig till att åka rusch kana med barnbarnen. Oj vad roligt det skulle vara att få ge sig ut i skogen tillsammans med dej och kanske en fika korg. Plocka av skogens "guld" och små prata om allt och ingenting. Men det är det där med tiden som rusar iväg.
MVH Gunilla
 
:)Du skulle mer än gärna få ett par burkar om du bara bodde lite närmare så att jag kunde gå över med dom. Men det är ju lite långt att gå som det är nu :wink: Jag får här passa på att gratulera er till er fina nya husbil. Vi är väldigt nöjda med vår inte nya men i nyskick förra ägaren har varit väldigt försiktig och rädd om den. Inte har den gått så många mil heller. Nästa helg blir det en tur med den runt både Vättern och Vänern om allt blir som vi tänkt. Någon helg ner till Falkenberg och Ullared lär det också bli. Ha det gott. Hälsa Rolf.
MVH Gunilla
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
310
Kommentarer
7
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

  • Snart 2018
    Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
  • God Jul & Gott Nytt År
    Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
  • Hej på er !
    Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
  • Hej på er alla.
    Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
  • 2016
    Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...

Dela detta inlägg

Toppen