Hej på er !

image.jpegNu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och ställde genast av den här hemma på gården. Hela vintern har jag pysslat och donat så den nu är efter mina önskemål. Nu står den hos säljaren för en del garanti jobb. Väntar och längtar efter att få hem den igen. Då blir det till att packa och dra iväg på premiärturen. Ska bli så roligt att äntligen få bo in oss i den. Idag är det dock ett bakslag i vädret regnigt och ruggigt aprilväder. Ha det nu gott , var rädda om varandra, kör försiktigt så ses vi kanske i sommar.
Kram Gunilla.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
154
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

 • HUSBILSRESOR & ÄVENTYR
  Vilka är HUSBILSRESOR & ÄVENTYR? Vi heter Carina Ekroos och Håkan...
 • Husbilskalles resa
  Hualigen! Här finns knappt 2G-nät! Jag dööööööör! Till slut lyckades...
 • Husbilskalles resa
  Godmorgon! Här har jag sovit gott i natt! Gissa vart jag är?
 • Husbilskalles resa
  Hej alla vänner och förlåt att jag inte hört av mig på väldigt länge...
 • Snart 2018
  Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

 • God Jul & Gott Nytt År
  Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
 • Hej på er alla.
  Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
 • 2016
  Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...
 • Hej alla HBK vänner
  Nu är vi många som ställer av våra HB vilket alltid är lite vemodigt...
 • Inte mkt bloggande.
  Här var det riktigt riktigt tyst. Synd tycker jag. Ha det gott alla...

Dela detta inlägg

Toppen