2016

Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong framför oss. Vi bytte ju husbil sent förra året och ställde genast av den så vi ser med spänning fram emot april. Då vi ställer på igen. Innan dess ska mkt fixas till i hb men nu har vi fått full vinter med kyla och snö. Vi (mest jag) har många idéer om hur vi ska förbättra och snygga till inredningen. Såsom inbyggd micro, ny yta på kyl/frys, ny yta på diskbänk och bordet, ordna till en bra skoförvaring, extra avlastningshylla plus lite smått och gott. Men nu ser det ut som väntan blir lång då kylan sätter stopp. Husbilen står på vår uppfart och ser så lockande ut. Planeringen är också trevlig att pyssla med , allt är nu inköpt till
mina projekt. Nu är det bara att invänta vår och värme. Ha det gott alla vänner och var rädda om varandra så ses vi kanske längre fram .
Mvh Gunilla

Kommentarer

också :) visst är det spännande med ny husbil och att planera vad man ska göra med den, vi har inte bytt men det ska ändå göras en del "piff" som nu ska planeras. Nya gardiner ska jag sy bara jag hittar rätt tyg, lite nya kuddöverdrag och filtar, inga större grejer men det ger en ny känsla. Här har vi fått riktig vinter också (blä) men vi är ju i alla fall på rätt sida nu och tiden fram till april går rätt så fort ändå. :yes: ha en bra fortsättning på helgen.
:bye::bye: Eva
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
198
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

 • HUSBILSRESOR & ÄVENTYR
  Vilka är HUSBILSRESOR & ÄVENTYR? Vi heter Carina Ekroos och Håkan...
 • Husbilskalles resa
  Hualigen! Här finns knappt 2G-nät! Jag dööööööör! Till slut lyckades...
 • Husbilskalles resa
  Godmorgon! Här har jag sovit gott i natt! Gissa vart jag är?
 • Husbilskalles resa
  Hej alla vänner och förlåt att jag inte hört av mig på väldigt länge...
 • Snart 2018
  Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

Dela detta inlägg

Toppen