HUSBILSRESOR & ÄVENTYR

Vilka är HUSBILSRESOR & ÄVENTYR?
Vi heter Carina Ekroos och Håkan Söderman och sedan augusti 2018 driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR . Vi hoppas kunna inspirera fler att upptäcka allt som många gånger finns på nära håll när man tar det lite lugnare och svänger av från de större vägarna. Och så klart prova på att åka husbil året runt. Vi kommer som tidigare att resa i Norden och då främst i Sverige. Följ oss på HUSBILSRESOR & ÄVENTYR
img_6698-scaled-jpg.192347

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
400
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

 • Husbilskalles resa
  Hualigen! Här finns knappt 2G-nät! Jag dööööööör! Till slut lyckades...
 • Husbilskalles resa
  Godmorgon! Här har jag sovit gott i natt! Gissa vart jag är?
 • Husbilskalles resa
  Hej alla vänner och förlåt att jag inte hört av mig på väldigt länge...
 • Snart 2018
  Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
 • Husbilskalles resa
  Sv: Husbilskalles resa God Jul alla HBK:are önskar Kalle och Carla...

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen