• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Nervös väntan.

Ja nu är jag riktigt orolig väntar på samtal från Linköpings lasarett med besked. Min man Rolf åkte upp till operation, dubbel stelop. i ryggen,klockan 7:00 i morse. Nu är klockan över 15:00 och ingen har ännu ringt .Usch att bara sitta och vänta. Dom lovade att ringa så fort operationen var klar.
MVH Gunilla :(:(

Kommentarer

och igår, hoppas allt gått bra Gunilla och att du inte behövde vänta alltför länge på telefonsamtalet. En stor styrkekram till dej Gunilla
:msn_flower::bye: Eva
 
Nu har jag fått tala med en sköterska på den avdelningen han kommer att ligga på. Operationen gick bra men blev jobbig och lång så Rolf har jag ännu inte talat med. Men vet att han kommer att ringa så fort han orkar. Jag blir ju inte riktigt lugn förren jag fått höra från honom hur han mår. Men nu känns det lättare i alla fall.
Tack för omtanken
Kram Gunilla
 
Har idag pratat med Rolf och han mår efter omständigheterna bra har varit uppe och gått några steg med gåstolen. Skönt att det är över. Nalle förstår inte var husse är går runt i huset och letar efter honom. Nu ska jag ta och vila en stund så här mitt på dagen för det behöver jag.
MVH Gunilla
 
Skönt att det är över Gunilla - nu är det "bara" att vänta på att han hämtar sig och får komma hem igen.

Hälsa Rolf från oss.

Kram

Marie
 
H
Vad skönt att höra Gunilla att han är uppe på benen igen! Måtte det gå bra med tillfrisknandet och att ni får en bra höst!

Du åker väl snart och hälsar på honom misstänker jag - hälsa från oss då!

Kram
Inger
 
Hälsa Rolf från oss om att han ska krya på sig
och att han får komma hem snart till dig !!!
Ha det gott Gunilla och var rädd om dig!

(är inte inne här så ofta, så ibland missar man nått som händer ens vänner!)

Kram
Wanja & Kalle
 
Tack alla för omtanken det värmer. Jag har varit inne hos Rolf idag han mådde fantastiskt bra. Han har fått två långa stag och 8 skruvar samt rensade nervkanaler. Trots det var han uppe och gick utan hjälp idag. Så snart är han hemma hos mej igen det känns underbart skönt jag har ju varit så orolig. Nu ska vi bara njuta och se framåt.
Kramar från Gunilla
 
Ja nu har Rolf kommit hem glad och nöjd men inte så pigg som han trodde. Självklart trött efter det stora ingreppet samt får ta mycket morfin både via tabletter och sprutor. Men nu ser vi bara framåt mot sakta återgång till vardagen. Borta bra men hemma bäst.
MVH Gunilla :D:D
 
att Rolf är hemma igen och tänk vilken tur att det finns bra grejer mot smärta som man kan ta hemma också. Ta det lugnt och sköt om er
så blir allt bra :msn_thumbup::bye: Eva
 
Roligt att höra att det gått bra. Att utsättas för en stor operation är inte lätt, det kan jag skriva under på. Jag önskar god bättring och ett smärtfritt liv framöver.
Linnéa
 
Tack snälla Linnea för din omtanke. Rolf fick ett litet bakslag idag. Han var på vårdcentralen för att få såret omlagt. Dom tillkallade då en läkare efter som såret var infekterat och varigt. Så nu får han lägga till penicillin till den stora mängd mediciner han tar varje dag. Samt ny omläggning på måndag.
Annars blir han starkare för var dag och orkar vara uppe längre och längre perioder så det går framåt.
Ha nu en trevlig helg och hälsa till Eide.
MVH Gunilla & Rolf
:):)
 
F
Ack Gunilla,
och även Rolf förstås,
och grattis Gunilla om man får säga så på avstånd, jag tänker på söndagen förstås. Kramisar en masse! :msn_heart::msn_heart::msn_heart:
När det blir för eländigt brukar jag tänka två tankar, ingen av dem har jag tänkt ut själv: den ena är att har man nått botten eller vad man tror att man orkar med kan det bara gå uppåt! Längre ner finns inte. Den andra är: Vem har sagt att livet ska vara roligt jämt? Ingen vad jag vet. Och så är det. Upp och ner, härs och tvärs.
Och så är det.
Här är disigt och rått. Frös hela jag idag när jag tog en snabbis i skogen på väg hem från brevlådan, plockade ca 1 l mest trattis, några vanliga gula och en rödgul taggsvamp. Blev supergod svampsoppa. Det kan man ju vara lite glad åt. Men jag hörde också idag av en bekant? vän? - var går gränsen? - i Motala att där låg dimman så tjock så man kunde inte se neråt sta´n. Tja, att jag frös beror väl på att jag inte accepterat att vi snart är inne i november! Annars har dagen bara förflutit, sambon kämpar med pannan som inte har vett att uppföra sig som pannor bör. Och jag har försökt bringa lite mer ordning i mitt "arbetsrum" och mailat lite hit och dit om en superskum - näää det vill ni inte höra, bryter där tills jag vet mer. Men Gunilla, ta dagen som den kommer, ja det tror jag du gör, och sköt om dig! och Rolf förstås men det lär du inte behöva någon uppmaning till!!
Agneta W :oops:
 
F
Tiden går lite långsamt här ute i bushen
snart inne i MITTEN AV november skulle det ha stått om inte Tryckfels-Nisse/Knapptryckfels-Nisse hoppat in.
Agneta W
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
387
Kommentarer
13
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

  • Snart 2018
    Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
  • God Jul & Gott Nytt År
    Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
  • Hej på er !
    Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
  • Hej på er alla.
    Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
  • 2016
    Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...

Dela detta inlägg

Toppen