• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Lugnt här !

Ja nu är det verkligen lugnt här på bloggen till skillnad i övriga forumet. Ja det har inte hänt så mycket här hos oss, att skriva här om. Kanske går vi alla och väntar på våren ? Idag har inte varit någon bra dag för mej känner mej trött och nedstämd. Varför vet jag inte för inget speciellt har hänt. Ibland har vi ju alla en dålig dag. Så nu hoppas jag att morgondagen blir bättre. Vill bara sluta med att tack för att ni finns.
MVH Gunilla

Kommentarer

F
Hej Gunilla - och alla andra,
Det är väl så att det lunkar på så att säga, inte mycket att skriva om som händer här ute i bushen precis. Det mest dramatiska den senaste veckan var att jag lyckades tappa bort en sticka 5½ när jag gick från Hagaborg på Sandbyhov till bilen som var parkerad nedanför Apelgården. Stickan är grön och borde ju kunna synas mot den vita snön men icke. Gick en extra vända för att leta och lämnade Rune klagandes i kylan (vi åkte in till stan i min bil och jag hade nyckeln). Se´n fick vi väldigt god gratinerad löksoppa hos gamla goda vänner, ja det var ju inte dramatiskt men mysigt. Redan den dagen hade jag en hisklig värk i vänsterhanden, fattar inte varifrån sådant kommer. Dagen därpå högg det i trakten av nedersta ryggkotorna som bara den så fort jag rörde mig. Och ont i hela kroppen. Tror inte det var löksoppan utan snarare kylan. Ett par dar där man gått som en plattfotad anka för att undvika de häftiga huggen. Men idag kände jag, med solsken och bara ett par minusgrader, att jag bara måste gå mina 2 x 2 km efter posten. Och det var så himla skönt! Även efteråt, peppar peppar och ta i trä, men inga hugg i ryggen än, bara nästan vid en oförsiktig rörelse.
Stickningen, jo jag fortsätter med 1 st 5½ och 1 st 6, verkar inte bli så stor skillnad att det syns. Så får jag försöka fixa nya stickor vid nästa tripp in till den stora staden. Faktiskt ett kul mönster till mössa men jag hade problem med rundsticka att se när det var dags att börja på nästa varv så jag körde med strumpstickor. Och lyckades faktiskt översätta mössmönstret till en schal på vanliga stickor trots i stort sett ingen träning sedan .............
Våren väntar jag verkligen på! Men däremellan kommer halkan - dock inte halkan på Balken som meteorologen vitsade till det idag - men halkan på denna grusväg är inte att leka med när det blir så dags. Just nu är det så vackert, gnistrande vit ren snö.
Tja. Gunilla, detta om allt och ingenting.
Sköt om er allihop
Agneta W

:msn_rainbow::msn_rainbow::msn_rainbow::msn_rainbow:
:mh4::mh4::mh4:
:applaus::applaus::applaus:
 
F
Tryckfelsnisse hittar alltid till mig

HALKAN PÅ BALKAN

ska det vara

Agneta W
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
264
Kommentarer
2
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

  • Snart 2018
    Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
  • God Jul & Gott Nytt År
    Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
  • Hej på er !
    Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
  • Hej på er alla.
    Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
  • 2016
    Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...

Dela detta inlägg

Toppen