• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Lugna gatan ?

Ja det är väldigt lugnt här på bloggen nu för tiden. Men jag antar att det går i vågor som allt annat. Sitter just nu på jobbet arbetar med kontrolluppgifter ,årsskifte ,löner och årsbokslut. Men vi har fått datorstrul mitt i allt ,samtal med support hit och dit men får ingen ordning på det. Huvudvärken kommer ju som på beställning så nu ger vi upp får fortsätta i morgon.Samma elände varje år !
Tur att jag slutar för dagen om en halv timma.
Får gå hem och ta igen mej ett tag. Sen blir det väl en promenad i det för dagen skapliga vädret.Tänk bara om man hade en liten hund som sällskap !!! Jag saknar en fyrbent vän.
MVH Gunilla

Kommentarer

F
Har oxå sett att det är lugna gatan här, själv har jag inte fått någon ide eller tanke på vad jag ska skriva, Men det dyker väl upp något snart.

Datastrul är inte skoj, vi hade det för ett tag sedan, kunde inte göra något, inte dela medicin eller läsa journaler. Det är mycket allvarligt o kan försämra patientsäkerheten. Hos oss underlättas det av att vi inte har så många patienter o akutmedicin kan alltid ges.

Få en skön eftermiddag o promenad även om den nu blir utan hund. Själv gör jag lite småplock här hemma, går o lägger mig ett par timmar i eftermiddag då jag arbetar i natt.

Ha det gott
Leena
 
Här i Halmstad regnar det för fullt idag och är inte alls något promenadväder så det fick bli andra sysslor istället. Idag är det väl 20 dag Knut och julen ska ut. Har börjat plocka bort julsakerna. Nu längtar man till våren och komma ut med husbilen igen.

Igår var jag och gjorde ett klipp som jag väntat länge på - hade spanat in en morgonrock men ordinarie pris var 800 kr. Jag ville inte ge så mycket för en morgonrock så varje gång jag har varit i stan kollade jag in på Twilfit om de reade den men icke sa Nicke - det dröjde ända tills igår och minsann halva priset och dessutom fanns medium som jag skulle ha. Jag blev så glad och nöjd med mitt köp.

Ha det gott!
Marie
 
Hej, vi har ochså regn och ruskväder. Vi har idag anmält oss till träffen i Karmansbo, så nu känns det lite roligare igen . Så nu får vi ta fram våran "Allbertina " redan till första april (inget skämt) . Så nu kanske det rullar på lite fortare. Ha det så gott, Brittis
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
318
Kommentarer
3
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

  • Snart 2018
    Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
  • God Jul & Gott Nytt År
    Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
  • Hej på er !
    Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
  • Hej på er alla.
    Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
  • 2016
    Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...

Dela detta inlägg

Toppen