• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Ingen bra dag.

Nej idag har det inte varit nån bra dag. Har haft mycket besvär med min kärlkramp i hjärtat. Det kan bero på det fuktiga vädret. Jag har ju min medicin att ta till men det är ändå tråkigt. Känner mej också stressad inför nästa vecka då jag har mycket jobb framför mej. Nu blir det att ta det riktigt lugnt och hoppas att det ger med sig. Vill ju inte bli inlagd på hjärtkliniken igen. Så nu är det bara att hålla tummarna.
MVH Gunilla :(:(

Kommentarer

H
Jag tror att den lilla damen ska ta det väldigt lugnt - det blir första advent (och jul) i alla fall!! Du jobbar och gnor hela tiden - tänk på dig själv och Rolf och ha det lugnt och skönt. Barnen kan städa åt mamma! Tror att barnbarnen skulle tycka det var kul också.

Själv ska jag putsa några fönster till helgen, har inte gjort det på hela hösten!!!!! Den du! Rena fönster ska det vara plus gardinbyte innan adventsstaken kommer på plats.

Kram och som sagt, TA DET LUGNT!

Inger
 
ta det lugnt Gunilla. Det blir jul även om inte fönstren är putsade till advent. Du gick och var spänd och orolig för Rolf och nu har det släppt, då kommer reaktionen. TA DET LUGNT, pyssla med Rolf istället och njut av att hans operation gick bra. :msn_flower::bye::bye: Eva
 
Ja nu äntligen är hela huset färdigt och fint inför 1:a advent. Nu känns det skönt och jag känner mej nöjd med mej själv. Även ljusslinga och ljusnät i trädgården är klart. Vi hade problem med att trätrappan utanför samt vid altanen blir glashal vid minus grader. Köpte halkteip på biltema men det lossnade första natten. Då köpte jag 4 dörrmattor á 10:- på ÖB delade dom och satte fast dom med bricka och skruv. Det blev perfekt så nu halkar vi inte i trappen. Till våren tas dom bort och läggs undan till nästa vinter.
Vädret är ju upp och ner 8 + grader i slutet av november. Det är minsann skillnad mot förra året då vi hade massor av snö.
Ha det gott Gunilla
 
F
Du är då bra energisk Gunilla, som min lillasyster i forna dar!
Jag är minsann inte så´n, tyvärr. Mamma kallade mig för sin lilla bohem en gång i världen och ja, jag får nog hålla med henne så här postumt. Avundas energiska människor som fixar allt bara så där rakt upp och ner!!!
Kramisar
Agneta W
 
Det stämmer nog inte att jag är så energisk utan mitt problem är att jag ställer så höga krav på mej själv. Jag mår jättedåligt om jag inte orkar uppfylla kraven. Trots att det var fruktansvärt jobbigt ,så nu efteråt när allt är klart känner jag mej nöjd med mig själv. Önskar att jag kunde sänka kraven men dom sitter "inristade" i mej sen barndomen. Nu sitter jag bara och njuter, trots att kroppen värker, när jag ser mej omkring i huset. I kväll blir det lugnt ska sitta framför TV och sticka lite till barnbarnen. Ha en skön helg ni med.
Kram Gunilla
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
411
Kommentarer
5
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

  • Snart 2018
    Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
  • God Jul & Gott Nytt År
    Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
  • Hej på er !
    Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
  • Hej på er alla.
    Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
  • 2016
    Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...

Dela detta inlägg

Toppen