• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Hemma igen.

Ja så var vi hemma i Vadstena igen efter några dagar på västkusten med barnbarnet Natalie. Nu väntar två dagar på jobbet innan sista semesterveckan. Hoppas på fint väder så vi kan åka ut några dagar till innan vardagen tar vid. För sen blir det endast helgturer. Men i slutet av september har vi bokat på Öland för att besöka skördefesten där för första gången. Tillsammans med goda vänner och det ser vi mycket fram emot.
MVH Gunilla

Kommentarer

F
Låter härligt Gunilla,
du kan väl meddela på något sätt åt vilket håll ni styr kosan. Jag fick uppfattningen - av trafiken på lv 209 och törs man säga sommargästerna, som handlar på ICA ,att vecka 31 fortfarande är en stor semestervecka? och i så fall ska vi inte ut den här veckan. Siktar på nästa vecka och kanske kanske Västmanland eller ditåt? Fast jag måste boka in katterna på kattP om vi ska vara borta mer än 2 nätter, vilket jag inte har riktigt övervägt ännu. Engelsbergs Bruk är världsarv, det missade vi när vi åkte förbi för ett par år sedan. Finns fler smultronställen som inte är alltför långt norröver.

Just nu sysslar mina tankar med vad i ähum kommunalskatten går till? Nu har vi fått brev både här hemma och för torpet att i augusti ska de göra hembesök hos de som anmält hemkompostering för att se om man sköter sig! Annars blir det dyrare! Jag tror nästan inte att det är sant. Är det bara våran sossekommun som har sådana här fåter för sig? De tror inte kommuninnevånarna om någonting tror jag mest desto mer om sig själva. Eller också har man för många anställda som inte har sysselsättning. Fast nu ska jag inte säga mer om det, sparar krutet till den dag jag verkligen blir trampad på tårna.

Sköt om er allihop!

Agneta W :D
 
Ja jag säger då det om kommunerna här har vi ju nu fått "gröna påsen" som alla matrester ska läggas i samt annat komposterbart. Dom skickade en teckning på hur påsen ska knytas ha ha tror dom vi är idioter. Men inte nog med det nu ska dom fästa en grön lapp på soptunnan för den som sköter sig och en röd lapp på övriga. Så nu ska man kunna gå runt och kolla vilka grannar som sköter / inte sköter sig.
Vi har inte bestämt oss för vart resan går nästa vecka ska söka lite på nätet. Men du får gärna ge tips. Det får bara inte vara för långt upp. Vi får höras av om vart och när vi / ni åker.
Kram Gunilla
 
F
Hej och hå,
här har kommunen grön lapp för åretrunttömning och röd lapp för säsongs-(sommar-)tömning. Här ute har vi varannanveckastömning oavsett om det är åretrunt eller sommar. Låter lite knepigt med grönt för skötsamma och rött för icke skötsamma?
Eftersom - såvitt jag förstår - det inte bara är HBKare som kommer in i bloggen utan även intresserade - inget fel i det - så tycker jag det känns OK att ta till mailen för att säga när man är här eller där???? Vem vill komma hem och se huset tömt på de värdesaker man inte har?
Kramisar
Agneta W
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
359
Kommentarer
3
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

  • Snart 2018
    Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
  • God Jul & Gott Nytt År
    Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
  • Hej på er !
    Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
  • Hej på er alla.
    Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
  • 2016
    Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...

Dela detta inlägg

Toppen