• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Hösten gör sitt intåg.

Det blåser så in i bomben. Träd och buskar gör motstånd så gott det går. Hösten sliter i kropp och själ. Livet är som en berg och dalbana just nu är det en dal för min del. Men jag vet ju innerst inne att det snart bär uppåt igen, det känns trots det jobbigt. Samma visa vår och höst. Varför går inte att förstå, bara vänta ut dalen och hänga med upp igen. Får dåligt samvete över att må så här ,trots att det finns så mycket att vara tacksam för. Det finns ju så mycket värre lidande ibland oss. Har i alla fall lärt mej att bara vänta ut det och kämpa på så gott det går försöka tänka positiva tankar. Fram tills dess sänder jag ett tack till alla er i HBK som utan att ni vet det hjälper mej mycket.
Vi hörs snart igen.
Kramar från Gunilla

Kommentarer

F
Jomenvisst, idag kom häftiga regnskurar när jag var in till Norrköping för diverse ärenden, och på fyra ställen jag var mötte jag supervänliga gulliga vad man nu ska titulera dem som, inte expediter för det låter lite som snabbköpskassörskan och de är i sin tur supertrevliga här ute på ICA Supermarket Östra Husby men hos optikern, hos datahantverkarna, elgiganten, ivanlasse, mekonomen, ja det blev visst fler än fyra. Den enda som inte var supertrevlig var damen i kassan på Systembolaget men å andra sidan är hon så himla söt ändå och jag misstänker att det inte ingår i Systembolagets policy att gulla med kunderna.
För min del älskar jag hösten ända tills älgjakten börjar, då känner jag att det är osäkert att skrutta runt i skogen. Hösten är för mig skördetid. OK att jag vet att det blir vinter, snö, kallt, halt, mörkt etcetera men just under hösten tror jag att jag mår som bäst om jag ska vara ärlig. Våren har sin tjusning pga att man vet att det blir ljusare och varmare, sommaren är egentligen ganska trist om man inte jobbar för då blir den ju otroligt värdefull eller hur. Tror det bor en liten stenålders dam i mig, en samlare, eftersom jag gillar hösten. Om vintern tycker jag inte så mycket, finns fördelar, finns nackdelar typ snöskottning, snöröjning, hålla värmen och köra in ved som man förhoppningsvis har. Plus att ljuset fattas.
Blåser som skrutt gör det ju, Rune blev utskrattad av sina körkompisar ikväll när han kom in med håret i en sky kring skallen pga blåsten. Men han ska åka och klippa sig på fredag hos en körkompis, Marita, som gör ett kanonjobb, så snyggt klippt var han aldrig när han gick till en frisör "i stan".
Själv har jag inte klippt mig sedan på försommaren. Har en liten fjuttig "hästsvans" står rakt ut nu men jag har bestämt mig för att jag ska testa om jag står ut med att samla ihop så långt hår att jag kan få ihop en skaplig svinrygg, OK en liten kan jag få redan nu men dagens hårnålar är inte som förr, de töjer upp sig. Anledningen till att jag inte vill åka och klippa mig var sjätte till åttonde vecka är såklart pengar. Ca 400 in toto. och nu testar jag. Har köpt batteridriven trimmer njaaaa, eldriven trimmer, inte kollat men kostade inte mer än en 10 m utomhussladd. Hade en eldriven men den blev väl utsliten i kontaktytan på något sätt för sladden bara hoppade bort. Den ingick i ett auktionsinrop för rätt många år sedan så jag ska inte klaga för det. Nu har jag alltså shoppat loss på diverse prylar och tänkte då ta igen det på att inte klippa mig på ett tag. Trots att jag är väldigt glad i min frissa, får väl skicka henne något istället.

Nu kommer jag knappt ihåg var jag började så då är det nog dags att sluta.

Gunilla sköt om dig! Och ni andra också!

F ö har jag ställt av Skramlan, igår kväll. Tror inte det blir mer åka för oss i höst, i så fall får jag ställa på henne igen.

Agneta W
 
Hej Gunilla!
Jag brukar gilla hösten, men nu flera år tillbaks har vi alltid fått dåliga besked, just i oktober. Så jag säger som min minsta dotter hatar Oktober månad. Men trots allt måste livet gå vidare, men gudarna, ja om dom finns det verka inte som dom sett åt vårt håll i alla fall.
Kan väl hoppas att vi kanske kan ses någon gång innan dom vita börjar flyga, men som du vet så kan vi inte bestämma något ännu.
Kram från oss
 
Håller med om att inte gilla oktober. Men ser fram emot att träffa er innan vintern. Ställer inte av HB förren snön kommer. Ha det så bra ni kan , ni finns i mina tankar. Vi hörs av.
kram Gunilla
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
265
Kommentarer
3
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

  • Snart 2018
    Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
  • God Jul & Gott Nytt År
    Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
  • Hej på er !
    Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
  • Hej på er alla.
    Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
  • 2016
    Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...

Dela detta inlägg

Toppen