• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Fy vilket väder !

:msn_weird:Fy vilket ruskigt väder nu ikväll snön vräker ner. Men imorgon SKA jag börja fixa husbilen sen får det snöa bäst det vill. Först blir det fukttest i kall bil senare i vår blir det test i varm bil. :cool: Sen börjar jag plocka in i skåpen, kontrollera vad som saknas. Ja det blir väl lite lull lull också förstås. Sen ska Rolf och jag skissa lite på hur vi ska fixa till det i "garaget" lite fästöglor ska sättas fast. Rolf är ju inte så frisk än så att han kan göra något tyngre men titta och skissa lite på hur vi vill ha det kan han ju göra. Han har tagit bort stygnen (det har läkt fint) och han har börjat sköta marktjänsten här hemma igen.:msn_thumbup:Så vardagen har nästan infunnit sig igen. Längtan efter vår och värme är stor.
På jobbet är det lite turbulent just nu för samtidigt som ett stort antal anställda är varslade och får sluta under dom närmaste månaderna så pressas vi som är kvar till max. Det känns inte roligt varken för oss som blir kvar eller för dom som får gå. :mad:
Ha det gott alla goa vänner ute i etern.
Gunilla

Kommentarer

H
Hej Gunilla!
Vi har så mycket snö kvar på gården att vi verkligen funderar på hur vi skall komma ut på träffen den 3-5/4. Bara det blev lite sol och dagsmeja varje dag så snön försvinner och det torkar upp, annars kommer vi väl inte av gården.
Vad skönt att det läker fint för Rolf - hälsa honom så gott!
Förstår att ni ser fram mot första resan med Bettan
:yes:

Inger
 
Ja, det var inte roligt att det kom snö igen men den försvinner nog till helgen - då ska vi få ca 8 plusgrader.

Skönt att höra Gunilla att det gick bra för Rolf när han tog stygnen - nu längtar man verkligen ut med husbilen. Vi ska också fukttesta och serva bilen runt den 1 april. Den ska ju vara så tom som möjligt vid fukttesten så man får vänta ett litet tag till innan vi kan fylla på allt som ska dit igen.

Jag önskar er en trevlig helg!

Marie:yes:
 
F
Här kom det ett litet tunt snötäcke för någon dag sedan nästan borta nu, men det är kallt, våren stannat upp. Men vi har inte släppt våra förhoppningar om en först-tur med husbilen i helgen, vi avgör i morgoneftermiddag om det blir en tur eller inte, för nu står den klar att bara tas ut. Packad o klar, vi fukttestar i höst så det behöver vi inte tänka på nu.

Just nu är det lite halv-stiljte på jobbet, sköööönt, än så länge inga indragningar på personal är varslade, men efter sommaren går det hem flera på garantipension o det tillsätts inte lika många som går, så det blir nog kännbart på en del ställen. Själv får jag vänta många många år innan jag får gå, men man glädjs åt de som fått erbjudandet o tackat ja.

Skönt för er att vardagen börjar komma åter o få börja packa o planera för husbilsresor.

Nu är det dags för sängen, ska upp tidigt i morgon.
God natt till er alla.
Leena
 
F
Det blir att dra iväg i helgen, vart det blir är inte bestämt just nu, men det kommer att bli någonstanns. Uppåt eller neråt.
Det höll på att gå om intet hela helgresan, pannan ville inte starta hur gubben än försökte o kollade överallt. Till slut fick han ta bort fronten på pannan o kolla på alla säkringar som finns, inget fel, hua kan jag säga, att glad var han inte. Men sedan såg han en strömsladd till styrenheten till pannan hade hoppat ur sin infästning, vad jag förstår var det inte lätt att få den i rätt läge så trångt som det är. Men nu är det klart o vi får värme.
Ska bara plocka i hop lite mat o annat så bär det i väg.
Nu får det bli skönt vårväder i helgen.
Ha de
Leena
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
282
Kommentarer
4
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

  • Snart 2018
    Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
  • God Jul & Gott Nytt År
    Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
  • Hej på er !
    Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
  • Hej på er alla.
    Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
  • 2016
    Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...

Dela detta inlägg

Toppen