• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
  Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
 • Erbjudande på Husbilsklubben.se

  Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
  Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
  Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
  Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
  Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Lite av varje + lite reseberättelser

Deleted member 11118
Visningar
625
Anekdoter
Invasionen pågår för fullt en massa krigare från landet bakterien håller på att invadera min kropp. De skjuter virus med små kanoner transporterade in i kroppen av okänt materia. De kommer med en sådan hastighet att värmen stiger något, fast jag nyser och hostar ut massor av dessa bakterier så...
Deleted member 11118
Visningar
447
Gillanden
10
Reseberättelser
Jag har under hela min uppväxt haft svårt för det svenska språket, speciellt grammatiken, stavning osv. På ålderns höst som började efter 50 kunde man konstatera jag hade lite dyslexi, kanske inte det svåraste. Sedan dess skriver jag om allt, kåserier, reseberättelser, i någon tidning. Googel...
Deleted member 11118
Visningar
483
Gillanden
3
Reseberättelser
I dagligt tal är det regn som kommer ner mot jorden, men på grund av tempen så blir det snö vid minusgrader. Sitter just nu bland vatten som fruset och är vitt, tur det inte är plusgrader för då hade jag fått införskaffa en båt. Som skåningen har jag nästan aldrig sett så mycket snö. Är i...
Deleted member 11118
Visningar
569
Gillanden
3
Kommentarer
2
Reseberättelser
Tänk så många misstag jag gjort under min livstid, men inte blev jag miljonär. Mina misstag ledde aldrig till någon större uppfinning. 1. I den amerikanska södern fanns John S Pemberton, en apotekare som utvecklade botemedel mot sjukdomar. Året 1885 rörde han ihop en mängd hemliga ingredienser...
Deleted member 11118
Visningar
460
Gillanden
1
Reseberättelser
Finns det bruksanvisningar till dammsugare, jag har aldrig ännu fåt igång en sådan trots den drivs med el. Den är parkerad i städskåpet och när jag öppnar detta skåp, ”skriker” dammsugaren rör mej inte. Körde den på prov en gång med fick så ont i ryggen av att gå bakom dammsugaren. Nu har jag...
Deleted member 11118
Visningar
641
Gillanden
4
Kommentarer
1
Reseberättelser
Ibland undrar jag om vi både bor i "gnällbältet" och "brännvinsbältet" En del som skrivs i trådarna är kanske gnäll men jag uppfattar det oftast på annat sätt, kanske gnäller man mer när brännvinet intagits. De som är ganska roligt att studerar är att vi uppfattar samma ord olika och tolkar det...
Deleted member 11118
Visningar
502
Reseberättelser
Låt dig förtrollas med ett besök på detta Renässans-slott där du kan uppleva både storslagen arkitektur och en av världens vackraste trädgårdar. Chateau de Villandry är ett av de stora slotten som ligger på Loire-flodens flodbank. Chateaut var ursprungligen ett slott mellan 1400- och 1500-...
Deleted member 11118
Visningar
816
Gillanden
10
Kommentarer
5
Reseberättelser
Familjen Frapin har odlat vin i Grande Champagne sedan urminnes tider. Anfadern bosatte sig i området redan år 1270 men det var först på 1880-talet som Pierre Frapin (1858–1944) började sälja cognac i eget hus. Antingen gillar man cognac eller så gör man det inte. Mitt favoritmärke bland alla...

Blogginformation

Författare
Deleted member 11118
Blogginlägg
8
Senaste uppdatering

Dela denna blogg

Toppen