• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Aj aj inget jobb idag.

:(Nej idag var det omöjligt för mej att jobba. Har sen i lördags en fruktansvärd värk i ryggen. Det är mitt ,sen gammalt, diskbråck som gör sig påmint. Har svårt att stå,ligga och sitta nån längre stund. Vet inte riktigt vad jag ska ta vägen, benen skakar så fort jag ställer mej upp. Så jag trajar fram och tillbaka mellan sängen och fåtöljen och äter värktabletter. Men måste helt enkelt kurera mej innan fredag då vi sen länge planerat en resa till Ullared.:mh: Tillsammans med goda vänner ska vi vara där över helgen och klara av alla julklappsinköp. Så vi får hålla tummarna för att jag ska bli bättre. Som det nu känns så blir det bara värre och värre. Men envis som jag är så ska det gå.
Nu blir det sängen en stund igen phu.
MVH Gunilla
:wall::msn_fingerscrossed::bye:

Kommentarer

H
Krya på dig verkligen!! Har du opererats för diskbråck eller? Hur skall du orka med Ullared? Du får väl sitta på en stol om inte annat och dirigera de andra!!

Kram
Inger

som väntar på att kalopsen skall bli färdig. Skall nog koka en timme till. Jag tog fel köttpåse i frysen i fredags med till träffen så jag var tvungen att tillreda något idag. Trodde det var köttfärs jag tagit med t en köttfärslimpa :)
 
Låter inget skoj Gunilla hoppas du blir bra till helgen så du kan åka till Ullared. Har du provat med kiropraktor nån gång? Rekommenderar Jimmy Mathiasen i Motala.
:msn_flower::msn_flower::bye::bye:Eva
 
Stackare lika illa idag, vi har varit i Ullared idag phu vad folk. Sen var det för fint väder att köra hem så vi körde till Kroksjön igen. Stannar några dagar o fiska, hoppas på bättre fiskelycka denna veckan annars får det bli fiskpinnar.
Kram o krya på dig // Ingmarie & Bernt
 
Trist Gunilla med ryggvärk - jag vet vad det vill säga men har varit bättre i ryggen sedan jag började med naturmedicinen Nutrilenk samt cykla till och från jobbet och promenader. Hoppas det går åt rätt håll snart så ni kan åka som planerat till Ullared. Jag blev själv lite sämre i ryggen efter Elmiamässan. Det är nog inte det allra bästa att gå sakta på en mässa och hela tiden in och ut i olika hb. Men något gott fick det ju med sig att vi beställde ny hb.

Jag går på ryggmassage en gång i månaden och skall dit i morgon igen. Mina problem sitter i ryggslutet och ner i skinkorna.

Ha det så gott du kan och krya på dig!

Marie
 
:(Nu har jag haft tre hemska dagar med fruktansvärd värk i rygg och bäckenet. Har ju sen många år diskbråck i nedre delen av ryggen som ni vet. Har haft besvär från och till under flera år men aldrig så smärtsamt som nu. Svårast är att sitta och eftersom jag sitter framför datorn på jobbet har jag inte kunnat arbeta denna veckan. Då jag är van vid att alltid ha saker på gång så kryper jag snart på väggarna av rastlöshet. Men har gett mej tusan på att klara av resan till Ullared i helgen med våra vänner. På måndag måste jag ta mej till jobbet för då är det dags för löneberäkning får väl ordna så jag kan stå upp och jobba. Det fixar sig säkert.Med envishet och värktabletter så ordnar det sig. Ha det gott och tack för all omtanke ni visat här ovan.
Hej så länge ,hörs snart igen Gunilla
:msn_smiley::msn_smiley:
 
Håller tummarna att du kommer iväg till Ullared. Vi har nu kommit hem efter 4 fiskedagar, men inte mycket fisk. Men tror vi hinner en vända dit igen. Krya på dig
Kram Ingmarie
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
369
Kommentarer
6
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

  • Snart 2018
    Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
  • God Jul & Gott Nytt År
    Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
  • Hej på er !
    Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
  • Hej på er alla.
    Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
  • 2016
    Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...

Dela detta inlägg

Toppen