• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Ännu en trist dag.

Snö blåst och ännu mer snö.:( Jag som skulle städa ur husbilen idag men drivor av snö lägger krokben för mej.:confused:vet inte vad man ska hitta på istället gå ut känns ju inte lockande. Inte heller en biltur då det hela tiden bryter radion för meddelande om olyckor och avåkningar. Så det här blir en lång och tråkig dag.
Man får försöka stå ut för vädret rår vi ju inte över.
MVH Gunilla:wall::msn_thumbdown:

Kommentarer

Nu skiner solen hos oss o 5 grader varmt, så nu tror jag att snön kommer att försvinna i morgon om nu vädret fortsätter.
Så nu blir det en pärs till med grus i huset efter hunden när det blir blött.
Jag har idag inte fått något gjort heller. Zimba har fått gå yt själv idag o det är inte populärt snö att pulsa i eller gå på vägen utanför det får vara, kände inte för att ta bilen idag för att gå med hunden.
Det blir nog bättre i morgon hoppas jag ./susanne
 
F
Visst har det varit en trist dag.
Var ute, gubben o jag, på förmiddagen o gjorde en massa ärenden. In o ut i bilen, snö/regn som vräkte ner, vi var dyngsura när vi kom hem. Har inte heller fått så mycket gjort, fast jo, jag möblerade om lite i lådor o ett par skåp i köket, lagat två middagar så lite blev det ju. Gubben tog en sväng till verkastan så då blev det ordnat i garaget så vi kan få fast våra cyklar därinne, tror han fixade lite med isolering så väg/motorljud ska bli tystare.
Nu tar vi fredagkväll i tystnaden ett litet tag innan den stora balunsen ff-fest sätter i gång ovanpå. Men vi blev meddelade redan i går att det skulle bli festligheter så vi har ställt in oss på att det blir högljudt o spring i kväll o då står man ut. Roligheter ska man få ha. Så vi får se senare i natt hur roligt de hade ( o vi).
Trevlig fredagkväll.
Leena
 
Ja vi får hoppas på bättre väder framöver
Susanne : vilken härlig hund du har på bilden.
Den påminner mycket om vår Bonzo som vi fick ha hos oss i nästan 12 år. Saknaden är stor trots att det gått flera år sen han fick "somna"in.
Gunilla
 
F
Hejhejhej,
trista dagar behövs, hur skulle vi annars känna igen de underbara?
Tätt snöfall, moddiga vägar, hård blåst idag. Men nästa vecka kommer våren i nordöstra Götaland det känner jag. I och för sig trodde jag den kom igår men månadsskiftet mars-april kan vara lite knepigt här. Och körsbärslyn jag tog in från torpet förförra veckan har inte bara blad utan också blommor idag. Våren lurar runt knuten, jag lovar!
Agneta W
 
Ja nu är det tråkigt..snö igen..
och vi "pigga"husbilägare som ska göra våra husbilar städade o fina..för att kunna börja vårens resor med dom..
och visst tappar man lusten då att städa ur dom..
när snön vräker ner..
man får inte fram den där riktiga vår gnistan..
Men som tur är försvinner snön fort bort igen!
För våren är på gång..
och det är ju alltid så här det är i mars..
och det vet vi ju alla..

Imorgon skiner nog solen över oss alla igen!

Wanja
fast vi blir lika besvikana när det snöar nu.
 
Ännu en trist dag idag men i eftermiddag blir man väl lite mera uppspelt när det är hockey.
Fy vad grått o eländigt.
 
F
Ja det ser ut att bli en mulen dag, har lite svårt att se ut just nu. Våra fönster är inplastade sedan två veckor(huset ska reviteras någon gång, när vet vi inte).
Är lite trött o seg, nyss uppkommen. Det blev sent i natt, ungdomarna ovanpå hade fest. Det var relativt lugnt men framåt 2-tiden kom det ett par killar som var mer högljudda o det blev spring i trappen o smällande i dörrar. Kl 03 fick vi säga i från. Annars var det en skötsam fest, trevligt att se att ungdomar kan festa utan att det blir fylleslag.

Nu ska vi snart avsluta mars med de sista festligheterna som samlat i hop sig denna månad, vi började med förlovning, bröllop, sedan det mindre trevliga-begravning o denna helg är det 70-årsfest o dop. Så mars har gått fort, nu är det bara april kvar o i maj då börjar min sommar-semester

Det känns som Agneta skriver, våren lurar runt knuten.

Till er alla få skön dag med eller utan sol.
Leena
 
F
Ja det ser ut att bli en mulen dag, har lite svårt att se ut just nu. Våra fönster är inplastade sedan två veckor(huset ska reviteras någon gång, när vet vi inte).:swoon:
Är lite trött o seg, nyss uppkommen. Det blev sent i natt, ungdomarna ovanpå hade fest. Det var relativt lugnt men framåt 2-tiden kom det ett par killar som var mer högljudda o det blev spring i trappen o smällande i dörrar. Kl 03 fick vi säga i från.:twitcy: Annars var det en skötsam fest, trevligt att se att ungdomar kan festa utan att det blir fylleslag.

Nu ska vi snart avsluta mars med de sista festligheterna som samlat i hop sig denna månad, vi började med förlovning, bröllop, sedan det mindre trevliga-begravning o denna helg är det 70-årsfest o dop. Så mars har gått fort, nu är det bara april kvar o i maj då börjar min sommar-semester:yes:

Det känns som Agneta skriver, våren lurar runt knuten.

Till er alla få skön dag med eller utan sol.
Leena;)
 
H
Ett försenat grattis på födelsedagen Leena den 26 mars!! Tänkte på dig på dagen men glömde mejla dig då. Hoppas du hade en bra födelsedag.

fru hianders/Inger
:yes:
 
F
Tack inger.
Jag hade en fin dag även om det var mycket kallt. Började med att dottern o jag gick på stan o hon bjöd på fika. På kvällen kom alla barnen med respektive o den viktigast av allt, den lilla gosingen, Alvar nu 6 månader. Blev bjuden tårta, fick presenter o även Alvar fick en present från farmor förstås.
Leena
 
Grattis Leena i efterskott - bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Idag har det varit vår i Halmstad - vi kunde jobba i trädgården i kortärmade tröjor. Så nu är vår nya trätrall på plats - skönt med alla måsten så man sedan kan ägna sig åt husbilslivet.

Ha en trevlig helg alla HBK:are!

Marie
 
Inga problem med snön här... bara vägar men minst 50 cm på tomten än och dom lovar nu -1 till -12 grader 1 vecka framåt
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
395
Kommentarer
12
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

  • Snart 2018
    Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
  • God Jul & Gott Nytt År
    Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
  • Hej på er !
    Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
  • Hej på er alla.
    Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
  • 2016
    Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...

Dela detta inlägg

Toppen