Bosse och Gerd
FD HBK Medlem
Riktig vintermat passande årstiden, helt korrekt, men B&G, för alla smultron i skogen, glöm inte att ni befinner er mitt i "Mediteranian food" landet med fisk, skaldjur, paella, otroligt mycket frukt, nötter, olivolja, o.s.v...Vi är inte flitiga restaurangbesökare som ni 2 så vi kan aldrig recensera några restauranger, men jag lovar att återkomma med tips på hur man kallröker Norsk lax på en camping i Spanien, grillar inhemsk piggvar, gör mustig marulks-gryta med lokala grönsaker m.m. m.m...
Visa bilaga 217375
Ser vi fram emot, men faktum är att vi lagar rätt mycket fisk som Piggvar, havsaborre, lax som vi röker själva i vår medhavda rök och Dorada och mellan varven Gambas plus Krabba köper vi då och då samt små musslor i en gräddig sås...

. ALDRIG blivit ombedd att släcka den trots kolgrillsförbud i bla Dyskland.