På tur med Ture

Åsa o Hasse

HBK Medlem
Inlägg
1,392
Kommun
Helsingborg
HBK-Nr
17594
Godmorgon alla vänner! Jag var nog lite trött igår, jag skrev att vi var 22 timmar sena, skulle ju vara 6 timmar...

Jag har sovit gott i natt, vaknade nu av att det var lite kyligt i bilen, 13 gr, men det är ju bara att trycka på knappen till dieselvärmaren så blir det snabbt varmt igen. Tror att jag sover en stund till.
 

Tommy-59

HBK Medlem
Inlägg
1,867
Kommun
Nässjö
HBK-Nr
2475
Är det tillåtet att stå över natten där? På CITTI i Lübeck var det parkeringsförbud mellan klockan 22 och 07 (tror jag det var). Lite synd på en så fin parkering med tömningsmöjlighet och vattenpåfyllning.
Vi frågade om detta i Citti Marks kunddisk när vi var där för någon månad sedan men de sa att det gäller inte husbilar utan bara på den vanliga parkeringen.

//Tommy
 

bengtic

HBK Medlem
Inlägg
2,912
Kommun
Finspång
HBK-Nr
11273
Ja det verkar lite sent på året att botanisera på minnesmärken utmed atlantkusten, pratade med en bekant igår som nu i veckan kommit till spanien, det var lite snö i frankrike utmed vägen där det var högt. Regnade och var inte så varmt ca 16 i spanien. Undrar hur eländigt det är i början av dec när jag tänkt åka, då vill man bara ner. närmaste vägen till Portugal tror jag är via belgien paris ner till biscaya san sebastian burgos sevilla, det är fin gratisväg genom spanien så man gör många mil på en dag.
När man kör mycket i regn så är det bra att behandla rutan med något medel som får vattnet att rinna av och torkarna går lättare, turtle har en bra sort jag har använt biltemas Har alltid en flaska stående i bilen.
 

Åsa o Hasse

HBK Medlem
Inlägg
1,392
Kommun
Helsingborg
HBK-Nr
17594
Inatt har det varit kallt här i Bryssel. Temperaturen var nere och vände på +0,2.
Inne har vi det varmt och skönt, dieselvärmaren gör sitt jobb och håller värmen trots dåligt isolerat skåp.
Idag ska vi åka lite kollektivtrafik med rullstol, ska bli kul att se hur det funkar. På Google Maps kan man ju hitta tidtabeller och linjer.
Rapport kommer senare!
 

bengtic

HBK Medlem
Inlägg
2,912
Kommun
Finspång
HBK-Nr
11273
Pratade med en man från södern han varnade för att åka söderut, hanberättade att för 100år sedan var det -25 och han trodde eller hade läst sej till att det skulle kunna bli riktig vinter med snö i europa. Ja nog har vädret varit konstigt detta år med tropisk värme man undrar hur vintern bli om den blir lika konstig och varm elle ska det snöa och bli kallt, just nu är det is på vattenpölarna kröp under nollan i natt. Så det är nästan samma som här då trots en bra bit söderut, många mil kvar till värmen låter det som.
 

Åsa o Hasse

HBK Medlem
Inlägg
1,392
Kommun
Helsingborg
HBK-Nr
17594
Då har vi testat kollektivtrafiken i Bryssel. Jävlar vad dom kör! Full gas spar tid är deras motto! Vi kom dit vi skulle iaf.
Vi besökte Åsas syster som jobbar i Bryssel. Det var för kallt för att gå runt och titta på stan så vi satt hemma hos henne och fikade. Lite snack och senare blev det pizza.
Tog bussen tillbaka till ställplatsen i samma tempo som dit.
Vi bestämde oss för att lämna Bryssel redan ikväll för att slippa morgonrusningen i morgon bitti. Nu står vi på en ställplats några mil söder om Bryssel.
Imorgon drar vi motorvägarna söder ut mot San Sebastian innan vintern kommer ikapp oss.
Här är vi
Home
 
Toppen