Marianne & Ranko
HBK Medlem
Att börja med LCHF i tron om att klara av ett liv utan bröd (egentillverkad surdegsbröd med råg, havre, hela korn, solros & pumpakärnor) har jag totalt misslyckats med. Kanske inte totalt, visst äter vi betydligt mindre bröd än innan och när vi väl gör det, då tycker jag att det skall vara x-tra gott under tiden.
Vikten, hmmmm, det har inte gott så bra som det var tänkt, men jag tror ändå att brödet var minst skyldigt i sammanhanget. Nu håller jag på att testa resterande sommarmånader + sept. + okt. utan någon som helst alkohol (vin i mitt fall), så får vi se resultatet i början på november.
Om man värmer bröd (oavsett sort), då doftar brödet alldeles ljuvligt så varför inte göra det även i husbilen? Hemma har man el-brödrost men hur gör man när man är "där ute" någonstans? Hittade några förslag på nätet och behöver tips.
Använder du något av nedanstående och hur fungerar det? ...eller finns det bättre tips?

Vikten, hmmmm, det har inte gott så bra som det var tänkt, men jag tror ändå att brödet var minst skyldigt i sammanhanget. Nu håller jag på att testa resterande sommarmånader + sept. + okt. utan någon som helst alkohol (vin i mitt fall), så får vi se resultatet i början på november.
Om man värmer bröd (oavsett sort), då doftar brödet alldeles ljuvligt så varför inte göra det även i husbilen? Hemma har man el-brödrost men hur gör man när man är "där ute" någonstans? Hittade några förslag på nätet och behöver tips.
Använder du något av nedanstående och hur fungerar det? ...eller finns det bättre tips?
