Pierra de Bresse - Bordaux Syd, etapp 4

Lördag 3 febr.
Idag blev det många mil. Det började med sol på förmiddagen som under dagen övergick till mulet. Många smala fina vägar med fina vyer, Snöklädda berg o djupa snöklädda dalar. Häftig gammal bebyggelse, men tiden rinner iväg och vi söker oss ut på en betalväg för att ta oss ner och förbi Bordaux innan vi börjar leta nattplats.
Hittills har vi betalt 52,3 euro för vägar, värt varenda öre. Det dåliga vädret påskyndar vår längtan ner till södra Portugal.
Söder om Bordeaux och 17 mil norr om San Sebastian hittar vi ett stor rastställe med restaurang och lekplats för barn, parkering för lastbilar och minst 15 uppmärkta platser för husbilar. Platsen heter Saugnacq-et-Muret, Frankrike.
Det blir till att rasta hunden, kamma håret och gå in och äta en god bit mat. Vi ställer en helflaska vin och en kall öl på brickan (chauffören är törstig efter allt åkande :). Men si det gick inte, kassörskan förklarar på "knagglig" engelska, att antingen en halv flaska vin och en öl, eller en helflaska vin och ingen öl. Så det fick bli så.
Maten var god och det fanns inget att klaga på. Ett ställa att rekommendera.
Bordeaux nedanför etapp 4.JPG
Portugal 2018 etapp 4.png

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Conny F
Visningar
255
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Conny F

Dela detta inlägg

Toppen