Park & Fly

Fredag 9 febr. kl. 23.55
Sitter uppe och slappar, sambon och Doris ligger och snusar o sover, tänkte berätta lite om ställplatsen. Det tog tid att hitta hit som jag skrev om i etapp 6, men en ganska skön plats att "landa" på som man säger, efter flera dagar bakom ratten och sökande efter nattplatser är det ganska skönt att få lite lugn o ro ett par dagar.
Ställplatsen ligger lite ute på "vischan" inte direkt något cykelavstånd till någon större stad eller by. Det är en ganska skön känsla när man inte som under sitt långa arbetsliv haft typ 3 veckors semester och måste hinna allt på den tiden, nu ligger vi här i vår husbil på egentligen ganska obestämd tid, vilken lyx. Det är simpelt och enkelt här, det finns vatten, toa, dusch, tömning av gråvatten m.m. mer behöver man inte.
Plats för ca 10-15 husbilar/vagnar, betala när du åker, räkna bara dagar själv.
6 euro./natt med 4A el. 2 euro för tvättmaskin, lummigt och fint.
När Doris och jag tar våra promenader har man härliga vyer och går förbi fina apelsinodlingar, träden är fulla av mogna apelsiner och dom är goda oxå :)
Det ligger en tysk här som har så smart att han har en MC med sig bakpå husbilen som de gör dagsutflykter med, Holländare och Fransmän. I veckan kom det in en svensk, ett par från Skåne i en stor Hymer, det var deras 4:e säsong här nere och de kom ner i november förra året. Det är intressant att höra andras berättelser och upplevelser och man får lite tipps om ställplaster och campingar.
Det ska verkligen bli spännande när vi söker oss ännu längre neråt kusten och de populära ställena man hör talas om, men ingen brådska, vi är ju pensionärer och har "katt och husvakt" hemma som verkar trivas :) och jäkligt bra grannar som "backup"

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Conny F
Visningar
246
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Conny F

Dela detta inlägg

Toppen