Park & Fly, (igen)

söndag 4 mars kl. 20:37
Igår åkte vi från Ställplatsen Albufeiras motorhome som ser ut så här på lite avstånd...
portugal


Vår husbil är den "lilla" bilen som står till höger om trädet nästan mitt i bild.
Men vi är jättenöjda med våra 6,86 meter. Nu har vi ju vart ute ett tag och fått testat på den ordentligt och allt fungerar jättebra. Skulle inte vilja ha större och manövrera när man "hamnar" på fel vägar :).
Hur som helst, vi lämnade stället igår förmiddag och det stod fler bilar på kö för att få komma in här, den är tydligen jättepopulär. Vår tanke var att hitta något billigare ställe med bra faciliteter så länge det dåliga vädret varar. Vi hade tittat ut ett ställe som heter "Rancho Belchior, Silves som vi hittat på appen. Vi handlar på det jättestora köpcentrumet Albufeira shopping och ställer in GPS:n på stället. Som vanligt får vi se väldigt mycket, det blir småvägar som vanligt och förbi jätte stora apelsin- och mandarinodlingar, väldigt vackra vyer. När vi åker in på ställplatsen ser det väldigt trångt ut, inte alls som på bilderna, vi åker i alla fall in och står och funderar ett tag, det finns en ledig plats vad vi kan se men liten och trång, njaaaa vi drar vidare.
Vi är inte så långt ifrån den ställplats där allt vårt äventyr började här i Portugal där vi träffade Bosse. Så vi åker dit och chansar på att det finns plats, senast vi var upp där var det ju fullt men nu i regnvädret så finns det gott om plats.
Här är det billigt, 6E /natt med el, nära till allt och lugnt. Nackdelen är väl att det finns ingenting i närheten på gångavstånd (men vad gör det när det regnar). Vi tänker nu ligga kvar här och tvätta och städa ur bilen, allt blev ju bara inkastat när vi lämnade Canelas i regnet för en vecka sedan.
Bosse hade lämnat stället för några dagar sedan och bytt plats för han ska till tandläkaren. Bosses bekanta Kicki och Rolle som oxå är här i krokarna och snurrar har vi missat hela tiden, dom hade vart här tills i går förmiddag och åkt ner till campingen som ligger jämte den ställplats vi lämnade i går. Vi har bara hörts via FB men det vore trevligt att råka på dom någon gång. Man ser inte så många svenska bilar här nere.
Nu blir det väl lite paus i bloggande eftersom det inte händer så mycket.
Vi har läst att folk som är på väg ner hit har blivit ståendes i bergen ovanför Barcelona i snökaos. Vi hade turen då som kom iväg i tid, så nästa år? ja menar nästa gång, i höst alltså, ger vi oss nog iväg i november om inget inträffar och vi har hälsan i behåll. Kanske sambon armar är friska och krya då :).

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Conny F
Visningar
1.075
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Conny F

Dela detta inlägg

Toppen