Nu blir det vintertid, backa klockan

upload_2018-10-25_14-19-23.png


Till helgen blir det vintertid, klockorna skall flyttas. Jag kände att jag måste börja i god tid
så jag flyttade klockan från köket till sovrummet och klockan från vardagsrummet till badrummet. Svårast var klockorna på micron och inbyggnadsungen. Nu står micron i hallen och svår att använda ugnen finns i förrådet. Detta tog mej minst några timmar, fast det var ju bara en timme vi skulle flytta tillbaka klockan. Varje år är det "The same procedure as last year" så nu måste jag vänta på att flytta tillbaka micron och ugnen...... suck
Blev mycket orolig när jag läste tidningen, kanske "Fake News" att telefoner och datoret är självgående. Börjar fundera på var jag skall hitta dem på söndag.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Lassej
Visningar
314
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Kåserier

Fler inlägg från Lassej

Dela detta inlägg

Toppen