• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Nu är det bara en vecka kvar tills...

vi ställer på husbilen - häääääääärligt. Visserligen har inte den riktiga värmen kommit ännu men vi hade faktiskt plus fem grader idag när jag körde till jobbet. Så nu har det blivit cykling till jobbet på eftermiddagarna - 5 km i varje riktning så det blir en mil om dagen - bra vardagsmotion och bra för ryggen.

I kväll skall jag ha den s k juntan - vi är ett gäng som har träffats en gång i månaden sedan någon gång på 70-talet. I början var vi flitiga med våra handarbeten men sedan ett antal år tillbaka så blir det bara god mat och dryck och mycket snack. Jag tänker bjuda på ett nytt recept med kyckling - ska bli spännande att höra vad dom tycker om det.

Ha en skön helg alla!

Marie:)

Kommentarer

Oh, vad jag känner igen mig. Vi är också ett gäng som har träffats 2 ggr i mån sen 70-talet- och likadant där, mycket handarbete förr men nu blir det någon socka till barnbarnen och mest prat.
Ställer också på bilen 1 april, sen blir det åka av!
 
Samma här, vi firar 40-årsjubileum i år, 7 tjejer som träffs varannan vecka.
Vi var också flitiga tills för 2 år sedan, då vi lade ner "arbetet".
Tjötar o äter gott, sparar 100 kr/ gång till framtida resa.
Vi har så kul ihop, inte minst på våra resor. Har vart bl.a. i Sthlm,
Berlin, Danmark, Kreta, Gbg, ett antal ggr.

Ha det gott alla!
Ingela
 
Imorgon gör vi andra försöket att hämta hem husbilen nu ska vi väl inte få 28 cm snö under natten. Så imorgon ska jag städa ur och fixa till en del i HB. Har kommit underfund med att jag behöver flytta om lite i skåpen. Nu har vi ju "bott" in oss en säsong och har bättre koll på vad vi använder ofta mindre ofta så att säga. Det blir en härlig känsla att bara å sitta i HB igen har ju längtat så. Kanske blir det en kortare helgutflykt ganska snart. Funderar på vättern runt.
Gunilla
 
Vi har inte riktigt bestämt när vi ska hämta hem HB men det lutar åt mitten av april. Längtar så, det ska bli så kul att fixa nya gardiner och fixa till det. Håller med dej Gunilla om att nu efter några säsonger så har man kommit på vad man inte använt alls eller väldigt sällan så det blir inte fullt så mycket som ska packas in. Syjunta var jag allergisk mot efter en uppväxt med min mors "stressiga" juntor. Ha det bra alla där ute kram Eva
 
Hej Eva !
Ja du syr gardiner och jag ska försöka sy ett formsytt överkast. Det är alltid lika roligt att pyssla om och fixa till HB efter sin egen smak. Ha det gott
och hoppas vi kan ses. Skulle vara så roligt.
Kram Gunilla
 

Blogginlägg information

Författare
maro
Visningar
300
Kommentarer
6
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från maro

Dela detta inlägg

Toppen