• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Husbilslivet är fantastiskt

Nu var det ganska länge sedan jag skrev något här på bloggen. Vi har nu varit ute med hb några veckor och endast varit hemma vid två tillfällen för gräsklippning och lite posthantering.

Den nya hb har redan fått rulla över 300 mil och vi är väldigt nöjda med den.

Det är otroligt vad husbilslivet har berikat vårt liv och så många både nya och gamla HBK:vänner vi har träffat under dessa veckor vi varit ute i vårt vackra land.

Vi hoppas att vädret kommer att bli lite bättre framöver för vi hade tänkt att fortsätta vara ute på resa minst hela augusti också. Det gäller att ta tillvara på min semester på obestämd tid. Men det ser lovande ut att jag får börja jobba igen till hösten. Men just nu njuter vi bara av tillvaron och tänker inte så mycket på det.

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Marie:)

Kommentarer

Ja Marie det är verkligen fantastiskt. Nu kommer vi att låta husbilen stå ett par veckor. Vi ska ju tömma den och städa den inför bytet. Förhoppningsvis får vi den "nya" under v.31 eller 32. Det blir sega dagar av väntan och längtan. Men vi får väl göra lite utflykter med Volvon i stället.
Vi får verkligen hoppas att du får komma tillbaka till ditt jobb för du trivdes ju så bra där. Ha en fortsatt trevlig sommar.
MVH Gunilla
 
Ja, jag kan bara hålla med dig Marie, husbilslivet är helt underbart! Man får uppleva så mycket och träffa människor som är trevliga att umgås med. Vårt liv har blivit helt förändrat sen vi köpte vår Laika, jag som trodde att det bara var "rika pensionärer" som hade råd med husbil:) Tänk var fel man kan ha:=) !
Nu få vi se vad som händer, om vi kan byta vår Laika mot nått nytt! Blir det inte så, så är vi ändå nöjda med vår husbil! Jag brukar alltid säga,att allt har en mening och är det meningen att vi ska byta så blir det så annars blir det säkert en annan gång!
Kram Catrin
 

Blogginlägg information

Författare
maro
Visningar
349
Kommentarer
2
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från maro

Dela detta inlägg

Toppen