• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

En torsdag kan vara stressig

Hej!

Tänk vad en torsdag kan vara stressig även om man inte jobbar - kan delvis bero på att vi tog sovmorgon eftersom Rolf skulle på kurs till Malmö. Då hade vi ju tid för vår ägg o baconfrukost som vi annars bara äter på helgerna (helt godkänt när man kör GI). Sedan hundrundan förstås och diverse göromål i hemmet.

Idag var det inbokat lunch med yngsta dottern på stan så det var bara att göra sig i ordning och köra iväg. Först skulle jag in på dotterns jobb - hon ville visa mig sitt nya rum - trevligt att även träffa hennes arbetskamrater. Därefter åt vi en god laxmiddag på stan och sedan blev det diverse ärenden. Jag besökte bl a vår lokala köttproducent som heter Gudagott - gudomligt gott kött och många läckerheter - ögat vill gärna ha av allt det goda man har framför sig.

Eftermiddagen bestod av handling och fika med min mamma som jag alltid gör på torsdagar när jag inte jobbar förstås. Nu har jag precis plockat in mina varor och kollar då givetvis in på HBK som alltid när man kommer hem.

Nu får jag en liten paus tills Rolf anländer igen efter sin förhoppningsvis givande dag i Malmö.

Tänk ändå vad en torsdag kan vara stressig - kan det bero på att jag tog sovmorgon tro?

Marie:confused:

Kommentarer

F
Men visst är det häääärligt med sovmorgnar, försöker ta det varje gång jag är ledig. Är ju en nattuggla o då kommer jag inte i säng om jag inte måste till jobbet morgonen därpå. Så imorgon blir det sovmorgon, skööönt, börjar arbete kl 12.00. Sedan har jag ingen sovmorgon förrän nästa fredag, fyyy.
Har idag suttit på utbildning hela dagen, om arbetsmiljö. Nu tar vi en skön o lugn hemmakväll, laddar för en lång arbetshelg.

Låter som en mysig dag du haft, Marie, får nog planera in en dag med min dotter det var ett tag sedan nu. Mysigt att vara på tu man hand med sin dotter.

Leena
 
Ikväll ska jag tända ett ljus för min pappa som skulle fyllt 83 år idag - han dog för sju år sedan i ALS. Vår yngsta dotter ringde och skulle åka och tända ett ljus på hans grav.

Marie
 
Hej Marie, visst kan det vara full rulle en vanlig torsdag, själv hade jag min årliga resa med mina flickor till Ullared, körde 5 på morgonen o kom hem 21.30. Och idag har vi hjälp den minsta dottern att flytta till ett fint hus dom har hyrt.
Innan i veckan fick vi sorg min pappa som varit sjuk i många år avled, så det har varit mycket att fixa med det. Så nu sitter vi här Bernt och jag vid varsin dator och med varsit glas vin o bara koppla av efter en fullständig kaotisk vecka Kram Ingmarie
 

Blogginlägg information

Författare
maro
Visningar
407
Kommentarer
3
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från maro

Dela detta inlägg

Toppen