• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Advent

Så här såg min skapelse ut som jag gjorde igår på pyssel - inte riktigt min grej med pyssel men det blev ju ganska bra ändå.

Adventsarrangemang 007.jpg

Advent tycker jag är en mysig tid - fint med alla ljus i fönstren och lite ljusslingor i trädgården.

Idag ska jag till stan och bli bjuden på lunch av en väninna som är trött på att ha traditionella födelsedagskalas och ska nu bara bjuda några väninnor på lunch istället.

Ha en bra dag!

Marie

Kommentarer

T
Hej Marie

Den tycker jag var jättefin. Jag tycker att det är jätteroligt och fixa juldekorationer. Vi är ett gäng symötestanter som håller på varenda tisdag kväll att göra änglar och dekorationer. Var på Kobergs julmarknad och köpte så fina saker till juldekorationerna. Bl. a ett stort ljus som jag skall ha en i björkstubbe och och den skall få en bra plats i vårt hus. Den går ju inte att ha ute. Hälsningar Berit
 
F
Sjunger lite : Anders Petters stuga står i ljusan låga! ;)

Berit - det verkar ju farligt med ett ljus i en björkstubbe jag skulle nog ställa ut den på gruset. Tänk bara på detta med torr vitmossa i kombination med adventsljusen? Eller ljusmanschetter med kottar?

Det är väl barndomsminnen som gjort mig extra försiktig - syrran o jag hade t ex luciakrans med levande ljus och en blöt näsduk över håret och den stack alltid fram nånstans på fotona, pinsamt!

Jag var på Rusta med äldsta dottern igår och köpte en snölykta i plast att ansluta till elnätet. Det blir snyggt på balkongbordet och ytterst liten brandrisk.

Och jag hänger på Maries väninna "våga vägra julbord", vi ska på Hjalmars revy på söndag med Agnes jobb, där serveras vanlig meny tack och lov.

/elisabeth
 
F
Ja då var alla gardiner bytta, på lördag kommer de andra advents-attrialjerna upp. Blir fint, men om jag kommer att få se det utifrån vete 17. Hela huset är omringat av byggställningar o snart kommer de o täcker för alla fönster, kul kul. Hela reveteringen på huset ska slås bort o ny ska på. Precis lagom till advent o hur lång tid allt tar är ingen som vet.
Kuligare blir det på måndag, börjar arbeta natt o ska sova på dagarna om nu det går.
Hoppas allt blir klart innan jul, inget kul att inte kunna se ut.
Leena
 
Vad tråkigt att dom täcker för fönstren i adventstider.!
Det är så vackert med alla ljustakar att titta på.
Jag har blivit klar på övervåningen med allt ljusstakar,tomtar,nya gardiner m.m Imorgon blir det till att fortsätta med resten.Sen kan man bara njuta.
Vi hoppas kunna åka ut en sväng i helgen ,vi får se det beror ju på vädret.
Ha det gott
Gunilla
 
H
Gjort klar köksfönstsren med fönsterputs, rena gardiner och adventsstakar. Kanske kanske rummet nere imorgon kväll eftersom jag jobbar dagtid imorgon och inte är hemma förrän halv fem ca. Ledig tors men Sthlm då, arbetar kväll fred och sen dag hela helgen så vi får se hur mkt man hinner med. Advent är nästan viktigare än tomtarna till jul för mig, så skönt när adventsstakarna kommer fram och man får rent och fint i fönstren.
Tråkigt Leena att man stänger för fönstren men snart ser ni ljuset igen!! Njut av andra fina fönster när ni är ute :))
Nu är det godnatt och vi hörs kanske imorgon kväll.

fru hianders/Inger
 

Blogginlägg information

Författare
maro
Visningar
521
Kommentarer
5
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från maro

Dela detta inlägg

Toppen