Vänner

God fortsättning, ja då har vi gått in i ett nytt år 2022 och tyvärr så håller pandemin oss fortfarande i sitt grepp. Men det gäller att fortsätta att tänka positivt och hoppas att vi ändå snart närmar oss någon slags normalitet i samhället. Jag och min fru har i alla fall tagit både den tredje dosen vaccin och även vaccin mot säsongsinfluensan och ju fler som gör detta kommer nog att innebära att vi till slut får bukt med denna pandemi.

Det är i alla fall bra att vi som är medlemmar här är sådana som har husbil för det kan man konstatera att det är ett mycket bra sätt att kunna resa till olika platser och ändå kunna hålla avstånd och dessutom ha sitt eget boende med sig, kan det bli bättre.

Nu är det återigen dags att komma med nomineringar till "Husbilsvänligaste kommun" har ni någon favorit som ni tycker ska komma ifråga så gå in och läs och skriv på denna länk https://www.husbilsklubben.se/threads/nominering-till-sveriges-husbilsvänligaste-kommun-2021.131151/

En nyhet som styrelsen har beslutat om är att klubben går in och sponsrar träffar som anordnas av våra medlemmar i klubbens namn runt om i Sverige. Husbilsklubben.se sponsrar med 100kr/deltagare. Kolla in denna länk och läs mer https://www.husbilsklubben.se/threads/hbk-sponsrar-husbilsträffar-2022.131150/

Hoppas nu verkligen att det kommer att gå att anordna träffar under året, det känns verkligen som att det finns ett uppdämt behov att träffas i verkliga livet och inte bara bakom tangenterna.

Vi syns på vägarna!

/Leif