Vänner!

Så tog då semestern slut för denna gång och man var tvungen att börja jobba igen. Men vi har haft en mycket bra semester där vi tuffat runt i Sverige, Danmark, Tyskland, Holland, Belgien och Frankrike och hem igen...... puh. Vi var ute i drygt tre veckor denna gång. Hoppas att ni alla haft en trevlig husbilssommar alldeles oavsett om ni tuffat runt i närområdet eller gjort en längre resa.

Men trots att det varit sommar så rullar arbetet på i klubben, och det som närmast står för dörren är lanseringen av vårt nya system för alla våra husbilsplatser runt om i Sverige och Europa. Om allt går som det ska så kan vi visa detta under Elmiamässan i demoversion.....så nu håller vi tummarna att tidsplanen håller. På själva forumet så hoppas vi att utrullningen sker under hösten. Vi har nu nästan 5000 husbilsplatser i vårt register.

Vad det gäller ställplatser i Sverige så blir vi numera kontaktade av olika kommuner som frågar hur man ska ordna en ställplats, en mycket positiv utveckling att gå från förbud.....till hur man bjuder in oss husbilsåkare. Vi får hoppas att den trenden håller i sig. Och att fler och fler har året runt öppet på sina ställplatser.

Nu ser jag fram mot surströmmingspremiären den 15 aug, jättegott :)

Vi syns på vägarna!

/Leif