Vänner!

Så är vi då hemma i Rosvik efter vår 105 mil långa hemresa, vi körde bara 95 mil på söndagen (tur att vi turas om att köra), och vi klippte dom sista tio milen på måndag förmiddag.

Jag får börja med att tacka för förtroendet att få fortsätta som er Ordförande ytterligare ett år, jättekul att få fortsätta att jobba med mitt stora fritidsintresse.

Det blev rekord i år i Mariestad med antalet deltagare, hela 542 ekipage kom till årsmötesträffen. Helt fantastiskt. Det var också trevligt att vara på ett nytt ställe och jag tror att det är många som delar den uppfattningen. Synd bara att inte vädergudarna var helt med oss, men det verkade som alla trivdes ändå.

Vill också här passa på att tacka alla som ställde upp som funktionärer med parkering, infocenter och sjukvård.

Särskilt tack till Rolf Rantzow som höll ihop parkeringen och Lennart Öhlund som svarade för infocenter och sjukvård. Och ett alldeles speciellt tack till vår Vice Ordförande Åke Andersson som var vår träffgeneral.

Nu har den nya styrelsen konstituerat sig och har redan börjat att jobba, jag vill här hälsa välkommen till våra nya suppleanter i styrelsen Gabor Györik och Robert Hagerborg.

Nu ser vi fram emot en trevlig midsommar! :)

Vi syns på vägarna.

/Leif