• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

LCHF. Läs detta!

Jappe

FD HBK Medlem
Inlägg
18.274
Kommun
Orust
HBK-Nr
661
Sv: LCHF. Läs detta!

Kanske inte så roligt egentligen... men ironin finns där.

After attacking coconut oil as “dangerous” and pushing blood pressure drugs as the solution, American Heart Association president suffers a heart attack

(Natural News) In what appears to be a clear case of irony, the president of the American Heart Association, John Warner, suffered what doctors say was a minor heart attack earlier this week after his organization advised Americans earlier this year to stop using butter in their foods and replace it with toxic, artery-clogging vegetable oils instead.
 

Jappe

FD HBK Medlem
Inlägg
18.274
Kommun
Orust
HBK-Nr
661
Sv: LCHF. Läs detta!

Cancerogen mat enligt "The truth about cancer".

Klicka ett par gånger på bilden!
the truth.jpg

vita.jpg

Sockersjuka:

In 1700, the average person consumed about 4 pounds of sugar per year.

In 1800, the average person consumed about 18 pounds of sugar per year.

In 1900, individual consumption had risen to 90 pounds of sugar per year.

In 2012, more than 50% of all Americans consumed 1/2 pound of sugar per day — translating to a whopping 180 pounds of sugar per year!

In 1890, only 3 people out of 100,000 had diabetes. In 2012, almost 8,000 out of every 100,000 people was diagnosed with diabetes (and this number is rising all the time)!

https://thetruthaboutcancer.com/big-pharma-medical-schools-video/?gl=59ee0b3d595c972316180774

Tidingen Hälsa: Bröd, pasta, pizza, pommes frites och stora mängder potatis är förutom läsk och olika sötsaker bland de största bovarna bakom kraftig viktökning och de följdsjukdomar som detta kan medföra. Sjukdomar som diabetes typ 2, fetma, demens och olika former av cancer är nu epidemiska i västvärlden, och debuterar allt tidigare. Sockrets negativa påverkan på hälsan är ingen ny information. I gamla läkarböcker kan man läsa om hur en sockersnål kost rekommenderas för typ 2-diabetiker och överviktiga. Otto Warburg redovisade redan på 1920-talet sina teorier om hur cancerceller lever av glukos[2], och han tilldelades några år senare nobelpriset i medicin. Men att socker påverkar cancer verkar inte modern sjukvård och Cancerfonden vilja ta till sig.

Debatt: Cancerfondens kostråd är kontraproduktiva! - Tidningen Hälsa
 
Senast ändrad:

Jappe

FD HBK Medlem
Inlägg
18.274
Kommun
Orust
HBK-Nr
661
Sv: LCHF. Läs detta!

Genmanipulerad spansk tomat kan ställa till det:

Doctors Confirm First Human Death Officially Caused by GMOs

Jappe

Psst. Jag köper inte tomater i livsmedelsladorna längre när jag är i Spanien. Tomaterna där är väldigt vackra och alla ser likadana ut, lite konstgjorda. På marknaderna kan man köpa riktiga tomater, odlade av lokala bönder, som inte alls är lika vackra (OBS! risk för syftningsfel här) men giftfria och med fantastisk smak. Dessutom till mycket lägre priser. Detta gäller alla grönsaker på dessa marknader. Missa inte grönsaksmarknaderna i Spanien om/när ni är där!
 
Senast ändrad:

Marianne & Ranko

HBK Medlem
Inlägg
4.715
Kommun
Göteborg
HBK-Nr
12537
Sv: LCHF. Läs detta!

Det var ett tag sen jag klämde en flytande bulle* på John Scott syndar-nästet och håller med Jappe fullständigt i hans föreläsning. Rött kanske är bättre fast jag föredrar vitt numera. Det enda problemet som LCHF:are är M Ä N G D E N ! Stora eller fler mindre glas sätter sina spår utan tvekan, även om % passar med LCHF ideologi. Mer om detta i min egen tråd "I spår av Jappes LCHF redovisning" som kommer igång snart.

Håller fullständigt med Jappe gällande öl (-), vin (+), LCHF (+), socker (-), vitt mjöl (-) OBS! när det gäller mjöl, knäckebröd vill jag ha som (+)!, smör (+), blomkål/brysselkål/broccoli (+), osv... Lite har man lärt sig.


* klaver, en trevlig läsning från ett kärlekspar på sin 1:a långresa (med ett-monster-husbil ; )

beer_vs_wine.jpg
 

Jappe

FD HBK Medlem
Inlägg
18.274
Kommun
Orust
HBK-Nr
661
Sv: LCHF. Läs detta!

För enkelt (och billigt) för att vara sant?

https://fethalsa.wordpress.com/2017/12/01/kost-mot-cancer/

Så här skriver Professor Thomas Seyfried om synen på cancer;

Han är hjärtligt trött på det rådande synsättet inom onkologin.

Vi fortsätter att stråla och förgifta cancerpatienter med cytostatika bara för att genteorins löfte inte har infriats. Hoppet är fortfarande starkt om att individanpassade mediciner ska utvecklas från projektet kring cancergenomet. Men det kommer inte att hända, eftersom det är uppenbart att cancer är en metabol sjukdom, inte en genetisk sjukdom. Genmutationerna har liten eller ingen betydelse.

Han berättar att hans forskningsklinik i Boston fått in hundratals nya cancerläkemedel att testa sedan genomprojektet startade. Inget av dem har gett några goda resultat.
– Hur många genterapeutiska mediciner ska vi behöva vi testa – femtusen, tiotusen? – innan vi inser att de inte fungerar?”
 
Senast ändrad:

Jappe

FD HBK Medlem
Inlägg
18.274
Kommun
Orust
HBK-Nr
661
Sv: LCHF. Läs detta!

En skribent på Facebook "Fredrik Den Första Olsson" skriver följande:

Vetenskapliga trollstudier avslöjade?

Äntligen ett avslöjande som kan få utvecklingen att gå framåt.
Eller inte.

Avslöjandet är det allmänheten förstått sedan länge och borde inte vara en nyhet ens för en forskare. Allmänheten frågar istället om man egentligen är intresserad av att finna en lösning på cancerns gåta? Eller om det endast är alla de pengar allmänheten skänker i olika insamlingsprojekt och tv galor som intresserar? Rosa bandet och cancergalan inte att förglömma.
Så trots Dagensmedicins upplysande artikel missar man viktiga frågeställningar.

Däremot är frågan och åsikten hos en upplyst och nyfiken allmänhet befogad, då man upptäckt att det finns flera fantastiska behandlingsmetoder utanför dem som sjukvården har att erbjuda. Inte minst CBD olja, homeopati, kolloidalt silver, högdos c-vitamin, hypertermi m.m. som utomlands är framgångsrikt använda metoder. Men även kostomläggning och näringsterapi har visat sig vara mycket effektivt.

Men om vi utgår från Sverige förstår man av utländska läkare som kommit hit att man funnit en väldig tröghet, och ett ständigt behov av ny forskning och mer pengar som aldrig leder fram till någonting. Trots det säger Svenska forskare att man snart är nära ett genombrott. Men inget har hänt, trots flera års arbete och nya förvillande studier

Andra forskare som hoppat av karusellen vittnar om äskandet av pengar är den stora drivkraften för forskare och läkemedelsbolag. Inte finna ett botmedel mot cancer. Samt att varje ansökan som skickas in oavsett läkemedel ska innehålla ordet cancer. Då får man rejält med pengar och ansökan går igenom.
Att då se en läkemedelsförskrivning som toppar alla tidigare nivåer, och där flera läkemedel och kombinationer av läkemedel starkt kan misstänkas ge cancer, gör en förundrad.

Så vi måste fråga oss om man egentligen vill bota cancer eller om kunskapsnivån och kompetensen är så otroligt låg bland svenska forskare att man bör överväga att ta in expertis från utlandet för att något ska hända. Kanske t.o.m lägga ner de universitetsutbildningar som i stort sätt drivs av läkemedelsbolagen genom deras studielitteratur och påverkan.
Cancer har blivit en ekonomisk mjölkko, där all kunskap är dold och driver runt ett system som blivit allt mer destruktivt och kostsamt för samhället. Man har satt tumskruvarna hårt åtdragna på samhället.

Vi har tidigare fått signaler av ledande internationella branchtidskrifter som menar att 50% eller mer av de forskningsstudier som publiceras är bluff, och som nu gått ut med skarp kritik. Samma signaler sipprar försiktigt ut inneifrån Svenska myndigheter av dem som vågar alarmera.
Hur trovärdigheten hos media sjunker, och att man fortsätter publicera all den gallimatias som deras annonsörer betalar för att få ut, är förundrande. Fake News verkar vara den nya publicistiska seden, där allt tycks divas runt med nyutexaminerade journalister, helt utan erfarenhet och kritiskt granskande. Att SVT och SR verkar gå i spetsen, trots sitt Public Service uppdrag är mycket skrämmande upptäckt.
SR:s Medierna i P1 som skrämmande exempel.

Vi måste öppna ögonen och ge tillbaka politikerna makten att styra över den forskning som absolut inte leder till något mer än kostnader för samhället.
Eller ge medborgarna makten genom att förändra det politiska systemet likt man har i Schweiz. Även Tyskland gror en ny folkdemokratisk rörelse. Vi ser och hör liknande strömningar över hela Europa.
Gräsrötterna måste mobiliceras.
Vi behöver ändra lagar och bestämmelser men också insyn i myndigheter som gynnar fiffel och båg, trots tillsynes vattentäta skott mot sådant.
Men då läkemedelsbolagen t.o.m placerar personer högt upp i politik och media i olika konstellationer blir det svårt.
Vad behöver göras?

Få nya cancermedel ger längre överlevnad

Av de 48 läkemedel mot cancer som godkändes inom EU mellan 2009 och 2013 hade över hälften ingen bevisad effekt på ökad överlevnad eller livskvalitet. Det framgår av en genomgång som publicerats i BMJ.

Ur Dagens medicin: https://www.dagensmedicin.se/artiklar/2017/10/06/fa-nya-cancermedel-ger-langre-overlevnad/


Cancerindustrin sålde kempreparat för över 800 miljarder kr 2014.

https://newsvoice.se/2015/05/13/can...014-sa-har-luras-vi-av-falsk-cancerstatistik/
 
Senast ändrad:

Jappe

FD HBK Medlem
Inlägg
18.274
Kommun
Orust
HBK-Nr
661
Sv: LCHF. Läs detta!

Ett företag med ambitioner!

nest.jpg

Givetvis ska jordens vattentillgångar privatiseras och Nestlé är ju naturligtvis en självklar förvaltare av denna resurs.

Jappe

Psst. Nestlé jobbar hårt med att ytterligare förstöra sitt redan dåliga rykte! En verkan av detta är att man använder väldigt små bokstäver till innehållsförteckningarna på sina produkter. Skulle folk i allmänhet läsa dessa så hade de givetvis valt en annan produkt men Nestlé litar på att folk inte har med sig förstoringsglas när de handlar matvaror. Även företagsnamnet har på senare tid fått en mindre framträdande plats på varorna vad det nu kan bero på. :cool:

Psst 2. Jag läser alltid innehållsförteckningarna på matvaror jag handlar första gången. Förstoringsglas har jag inte med mig med en liten ficklampa som är en bra hjälp när det gäller att tolka skriften.
 
Senast ändrad:

Jappe

FD HBK Medlem
Inlägg
18.274
Kommun
Orust
HBK-Nr
661
Sv: LCHF. Läs detta!

Dagens hejdlösa överutnyttjande, närmast våldtäkt på jorden gör att vitamin- och mineralinnehållet i dagens spannmål och grönsaker har minskat drastiskt vilket gör att många funderar på vitamin- och mineralpiller. Frågan som inställer sig blir då: Kan man lita på dagens multivitaminer eller tvingas man köpa dyra vitaminer och mineraler från "hälsohandeln" och kan man ens lita på innehållet i deras produkter. Himla krångel! Det var enklare förr med riktig mat.

vita.jpg

Synpunkter?

Jappe
 

Jappe

FD HBK Medlem
Inlägg
18.274
Kommun
Orust
HBK-Nr
661
Sv: LCHF. Läs detta!

Monsanto igen: Polio orsakas inte av ett virus utan av förgiftning

Polio orsakas inte av ett virus utan av förgiftning | Informationskriget.se

Gluten och mjölk är källan till moderna sjukdomar

Skadorna av spannmålet och gluten samt skador av processad komjölk och mejeriprodukter visar sig allt längre ner i åldrarna, men läkarna vill hellre behandla biverkningarna eller ge tillskott än att utesluta det som verkligen skadar immunförsvaret, tarmen och näringsupptaget som uteblir genom den förstörda tarmen. Forskning pågår säger man..Vad kostar detta ? Folk blir sjukare och sjukare, miljarder i löner och till forskning som inte leder någon nämnvärd stans mer än till kryptiska utlåtanden.

Gluten och mjölk är källan till moderna sjukdomar: Stora folksjukdomar finns bara i sentida jordbrukssamhällen

Jonas Bergqvist har intressanta synpunkter på mjölkprodukter:

Mjölkprodukter - Jonas Bergqvist

När vi ändå är igång. Den här skrivningen gillar jag!

Dietister är en del av sjukvården och det finns säkert många bra dietister som gör fantastiska insatser. Men många dras med samma patriarkaliska synsätt som präglar den övriga vårdapparaten. En tyst, lydig patient som gör enligt recept och direktiv är en bra patient. En patient som påstår sig veta själv, ställer krav och är frågvis är en jobbig patient. Det har fungerat mer eller mindre bra i tider där allmänheten inte hade tillgång till samma informationskanaler som idag. Men i dagens informations-, kunskaps- och mediasamhälle är patienter pålästa, intresserade och nyfikna. De ställer krav och vill ha ett större inflytande över behandlingsprinciper. Medvetna människor är också trötta på att industrin dikterar villkoren och vårdapparaten bara svansar efter genom budskapet om att konsumera lite lagom av det som finns utan att fundera på den längre utvecklingen. Möts den moderna patienten av en von-oben-attityd blir krocken total. Lösningen ska istället tas fram gemensamt och det ska råda full transparans. Samtalet, dialogen är viktig och insikten om att det i slutändan alltid är patienten själv som är expert på sin egen kropp.

Ovanstående är ett utdrag från: Gluten, glutenfritt och dietisters irritation - Jonas Bergqvist
 
Senast ändrad:
Toppen