• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Husbilsplatser och Adresser

F

F.d. 14324

Guest
Hej, när vi gjorde om våra husbilsplatser till det vi har idag ordnade vi en funktion som drar fram adresser för våra Husbilsplatser.

1601635284118.png

Det är en automatiskt funktion som ordnar fram adressen baserat på koordinaterna.
Vi har hela tiden varit medvetna om att många av våra platser inte har någon adress, rastplatser har tex sällan en adress, men vi tyckte ändå att funktionen var smart och bra och värd att implementera i Husbilsplatser
Efter snart ett år med "Nya" Husbilsplatser kan vi konstatera att adresserna inte alltid är bra, det gör att om någon använder adresserna så kan de hamna på fel plats i slutändan och så vill vi inte alls ha det.
Då funktionen är automatisk har vi heller ingen möjlighet att justera adresserna manuellt det innebär att när ni skickar in ett ändringsförslag med en korrekt adress kan vi tyvärr inte göra något för att justera adresserna och det känner vi att det är en trist situation.

Vi har försökt reparera detta och tittat på andra tjänster som tar fram adresser, men inget vi hittat och tittat på håller måttet, och den funktion vi har håller inte måttet.
Det innebär helt krasst att det börjar luta mer och mer åt att adressfunktionen kommer att tas bort, för vi vill inte att ni ska köra fel.
Även om adresserna tas bort så har vi ju fortfarande kvar kopplingen till navigatorappar samt koordinater som dessutom är klickbara, nedladdningsbara filer, så vi kommer att klara oss. :)

mvh jocke
 
Toppen