• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Husbilsplatser och Adresser

Sjöberg

HBK Webb
Admin medlem
Inlägg
12.363
Kommun
Västerås
HBK-Nr
7228
Hej, när vi gjorde om våra husbilsplatser till det vi har idag ordnade vi en funktion som drar fram adresser för våra Husbilsplatser.

1601635284118.png

Det är en automatiskt funktion som ordnar fram adressen baserat på koordinaterna.
Vi har hela tiden varit medvetna om att många av våra platser inte har någon adress, rastplatser har tex sällan en adress, men vi tyckte ändå att funktionen var smart och bra och värd att implementera i Husbilsplatser
Efter snart ett år med "Nya" Husbilsplatser kan vi konstatera att adresserna inte alltid är bra, det gör att om någon använder adresserna så kan de hamna på fel plats i slutändan och så vill vi inte alls ha det.
Då funktionen är automatisk har vi heller ingen möjlighet att justera adresserna manuellt det innebär att när ni skickar in ett ändringsförslag med en korrekt adress kan vi tyvärr inte göra något för att justera adresserna och det känner vi att det är en trist situation.

Vi har försökt reparera detta och tittat på andra tjänster som tar fram adresser, men inget vi hittat och tittat på håller måttet, och den funktion vi har håller inte måttet.
Det innebär helt krasst att det börjar luta mer och mer åt att adressfunktionen kommer att tas bort, för vi vill inte att ni ska köra fel.
Även om adresserna tas bort så har vi ju fortfarande kvar kopplingen till navigatorappar samt koordinater som dessutom är klickbara, nedladdningsbara filer, så vi kommer att klara oss. :)

mvh jocke
 
Toppen