• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Vinter igen!

:swoon:Vad är det för väder vi har,nu börjar det här bli tråkigt.Får hoppas det blir bättre till helgen då vi ska ta en sväng till Askersund.Det var ju så skönt i slutet av veckan.Och i dag var det inte mycket vårkänslor kvar.Här är det vitt på backen och minus grader.

I går var vi och hälsade på min mammas sambo,som dom har flyttat till Vättern gården.Får vi se hur länge han blir kvar där.Fast det var fint där.Nu har han sjöutsikt,och rummet är det mer hemkänsla över.Så tror han tycker det är bättre och att han är i Vadstena igen.Fast allra helst vill han ju komma hem.Och det förstår jag.

I går var jag och Jennifer och Alex och tittade på handboll i Motala.Vadstenas herrar möte Motalas herrar,Ett så kallat derby med mycket känslor.Där tyvärr våra herrar drog det kortaste stråt.Men dom gjorde en bra match.Sen vart det att kolla handboll på tevn.Där sverige vann över Montenegro.

Snart ska jag skjutsa Alex till våga gård där hon ska praktisera i fyra veckor.Sen ska jag få i väg Linda till bussen.Och det är inte lätt,hon är alltid ute i sista stund.Hon tror nog att bussen står här nere på skedet och väntar på henne........Nu har vi uppehåll i handbollen i fyra veckor,faktiskt rätt så skönt.Bara Alex som ska in och dömma och sitta i seketet i dag.Skolhandbollen har börjat nu.

Ha en bra vinterdag så får vi hoppas att våren infinner sig igen............../// Åse

Kommentarer

Ja, det ska tydligen bli lite kallare i Halland också men snön har vi sluppit i alla fall. I lördags började vi på ett litet projekt i trädgården som vi har pratat om i flera år - plockade bort den gamla trätrallen och till nästa helg är tanken att vi ska köpa nytt virke på K-rauta som öppnar i Halmstad. Såg i reklamen att de skulle ha en hel del öppningserbjudanden.

Idag har jag lovat vara chaufför till en väninna som ska till Länssjukhuset.

I morgon kanske jag åker med Rolf till Jönköping och roar mig på egen hand när Rolf är på kurs. Jag får passa på att roa mig denna veckan för nästa vecka blir det andra bullar - jag har nämligen fått JOBB - härligt.

Ha en bra måndag!

Marie
 
F
Grattis Marie! vad är det för jobb?måste vara underbart att få jobb.Något som inte är lätt nu för tiden./// Åse
 
Hej Åse!

Tack tack - ska hjälpa poliserna med utredningar på Ekobrottsmyndigheten i Halmstad samt receptionsarb, svara pressen m m - visserligen bara fyra månader men kan bli längre.
 
F
:music-icon::music-icon::music-icon::music-icon:till jobbet. O vilket kul jobb, låter jätte-intressant, du har verkligen haft tur.
Njut nu av de sista lediga dagarna.

Vi åker nu en liten kortis, kanske bara över dagen det ska ju bli bus o halkigt väder.
Det blir en sväng till Karamellfabriken o fylla på gasol, sedan en tur ner till Kalmar.

Leena
 
H
Grattis till jobbet!!! Verkligen. Jag vet precis hur det känns när man väntat så länge på jobb. Då är det värt att jobba över sommaren och med tanke på ev förlängning så står man ut med sommarjobb. Det finns ju alltid helger att åka ut på. Det har ju jag gjort de senaste åren. Den 29 mars har jag varit på SJ i fem månader och har ju fått förlängt till den sista augusti i alla fall. Tufft men också spännande jobb. Tufft av SJ också att anställa en sexioåring :))

Ha en bra vecka så hörs vi på msn och mejl Marie!

Inger:yes:
 
Ja detta kan man kalla vinter fick pulsa i 1-2 dm snö till jobbet idag usch. Det är ju vackert att se detta i snö inbäddade landskap men inte NU.
Dessutom blåser det ju ordentligt så här på östgötaslätten bildas stora snödrivor på vägarna. Jag är orolig för dottern som bor på landet och ska ta sig in hit till jobbet. Det blir nog att vänta på plogen och åka bakom den för att ta sig fram.
MVH Gunilla
KÖR FÖRSIKTIGT NI SOM ÄR UTE PÅ VÄGARNA
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 12156
Visningar
551
Kommentarer
9
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen