• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Vad jag tror

:msn_embarrassed:är att somliga som kunde göra intressanta blogginlägg hellre håller på med sina egna bloggar för där kanske de får lite intäkter
inte vet jag av vilket slag men jag kan tänka mig intäkter av annonser eller banners eller ............
skrutt samma.
Det har ju blivit så att det inte är så många som bloggar här utan det är mer än kompischatt? Inget fel på det alls! Men jag tror att HBK hade andra förväntningar.

NU ska jag tala om vad jag har sysslat med. Jo, bortsett från sällskapsliv i samband med jul- och nyårshelgerna - för det är väl mest kul för de närmaste? - har jag lyckats få min söta lillasyster - som har ett gravt stadium av KOL - off the hook från en synnerligen suspekt schweizisk organisation vid namn Dignitas. OM, vilket goda makter förbjude, någon av DINA kära råkar i klorna på denna organisation eller deras svenska motsvarighet Rätten till en värdig död - be en bön och försök hindra den kära för att slänga ut pengar på ett värdelöst tjafs - har den kära barn eller barnbarn eller - så borde de ju få eventuella pengar istället för några OJ så suspekta organisationer, varav i o f s den schweiziska knappast kan agera i Sverige eftersom deras sätt att ta död på folk inte är accepterat i svensk lag. Kom ihåg vad som hände en av medlemmarna i Rätten etc för rätt många år sedan. Aktiv hjälp till självmord = fängelse. Varför blir jag upprörd? JO pga att det kostar pengar att enrollera sig!!!!! Vem tar pengarna?

Bortsett från det nu, så har Skramlan fått stå där trots att vi kunnat åka både hit och dit i den hittills gröna vintern på dessa breddgrader. Men idag slog det till. Stark vind och byar av kornsnö när jag gick till och från brevlådan, 2 x 2 km. Och sedan lite mera snö trots plusgrader. Sorgligt!!

F ö har jag bara stickat ett tag, 4 x mössor och schalar. Nyttigt både för kropp och själ. Faktiskt.
Ingen vävning alltså. Men känner att Skramlan börjar längta efter sina sedan länge utlovade nya mattor.

Och jag hade lånat en bok på biblioteket, Sällsamheter på Öland, och nu sedermera också köpt den via antikvariat, Röda Rummet i Uppsala. En hel del som vi inte har upptäckt vid ölandsbesöken! Hittills!
I den serien finns väl f ö större delen av de svenska landskapen men just nu blev det Öland.

Sköt om er - i avvaktan på Våren!

Agneta W

Kommentarer

Agneta om att många håller på med egna bloggar, men jag tycker det här sättet att "kompis-chatta" är alldeles utmärkt trevligt. Det du skrev om hoppas jag att de som läser detta tar till sej även om de inte kommenterar det. Bra gjort, hoppas din syster blev glad.
Ha det bra, nu skiner solen här :msn_laugh: Eva
 
F
Hej Eva,
klart min lilla syster blev glad. Det är bara lite orättvist att man måste veta hur man ska bemöta den sorten - Dignitas et consortes - för att få framgång. Hon försökte själv men det var bomstopp trots att hon inte är tappad bakom en vagn - i vanliga fall - fd lärare och fd rektor som hon är den lilla pussgurkan.

Här sken solen också idag men en kall nordlig vind gjorde inte utomhusvistelsen särskilt njutbar. Trots allt en dag närmare våren eller hur!

Sköt om er allihop

Agneta W
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 55334
Visningar
361
Kommentarer
2
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen