• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Torsdag

I dag är det Torsdag och det närmar sig helg! jag har fått ett nytt jobb och skall i framtiden slippa jobba röda dagar och helger o kvällar:) Det känns underbart att veta att man kan på fredagen packa bilen och köra ut det kunde vi inte förr jag var då ledig en helg i månaden och det var kasst...Men nu är det bra. jag jobbar numera på en skola i Trelleborg och har hand om en Föstaklassare med ett 20 tal 7 åringar super kul! Jag har en sak till när det gäller barn! Jag skall bli mormor i Augusti och det blir vårt första barnbarn....Längtar verkligen! Nu skall jag åka till Malmö för att gå på en föreläsning....ha det så bra alla

Kommentarer

F
Gratulerar så mycket till barnbarnet. Ska själv bli mormor den 26juli.Något som jag inte har nämnt här på bloggen ännu.Men tycker att det ska bli både roligt och spännande.......Har redan börjat att längta

/// Åse
 
F
Grattis till er båda blivande mormödrar. Själv fick jag mitt första i september -08, så han blir 6 månader den 18 mars, det är hur gosigt som helst. På måndag kommer han hit o vi ska vara barnvakt så vi hoppas denna helg går fort.

Det lät inte roligt ditt schema, bara vara ledig en helg i månaden så jag förstår att du ser fram mot ditt nya arbete,
Själv arbetar jag var tredje helg o är störtnöjd med schemat vi har nu. Tidigare arbetade jag var annan helg o det var heller inte lätt att få in det roliga man vill göra om helgerna. Nu får jag in långlediga helger var 6:e vecka, känns som minisemester när man går hem torsdag kl 13 o inte behöver gå tillbaka förrän måndag kväll.

Vi har stora förhoppningar att kunna ta vår första h-bilsresa nästkommande helg, bilen blev påställd i går. Så nu är det vädret det hänger på. O semestern känns närmare än nånsin nu.

Sista natten för denna gång, hoppas den blir lugn, det har varit lite si o så med lugnet denna nattperiod, vissa nätter har man verkligen fått göra skäl för lönen.
Trevlig kväll till er alla.
Leena
 
:DHej på er blivande mormödrar. Det är underbart med barnbarn man slipper ju vaknätter och sjuka barn. Man gör det roliga tillsammans med dom. Vi fick vårt 1:a för 22 år sen har det kommit 7 till den senaste föt 10 månader sen.Så dom är 10mån,3 år,5 år ,6 år,11 år ,17 år,19 år,22 år. Dessutom som många av er vet så fick vi vårt 1:a barnbarnsbarn 2/1-09.
Åse: grattis det hade du lyckats hålla hemligt länge. Ha en trevlig tur till Gränna.
Till alla andra som ska ut i helgen , Ta det lugnt i trafiken snart blir det vår tur att göra premiärturen.
:mh::applaus::mh3:
 
H
till blivande barnbarnen!! Vi har två, ett som blev två år 23/2 och ett som blev ett den 6/2. Lukas är verkligen mormors ögonsten (ettåringen). Julia är en go tjej men bor tyvärr ända borta i Trollhättan. Vi försöker dock att träffas så ofta som möjligt!! Tur att MMS finns idag och Skype-chat.

Ha det bra och ni har något att se fram mot.

Inger/fru hianders:yes:
 
Grattis blivande mormödrar - det är verkligen härligt med barnbarn. Men ändå är det något alldeles speciellt med det första - man följer graviditeten från början till slut.

Gunilla - jag missade dig på chatten - hälsa Rolf.

Kram

Marie
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 7269
Visningar
490
Kommentarer
5
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen