• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Torsdag och Valborg.

I dag verkar vi få kanonväder.Och det är ju inte fel.I dag återstår det att fixa det sista innan avfärd i morgon.Vi ska åka till citygross i Mantorp och handla,Ska fylla på både husbilen och hemma.Så tjejerna klarar sig med mat och slipper handla när vi är borta i helgen.

I kväll tar vi husbilen in till Motala och tittar på brasan och fyrverkerierna.Att vi tar husbilen är för att vi ska vänta in dom två yngsta som ska fira valborg i motala, dom ska vara i varamon och vi inne i stan.Och då är det skönt att ha husbilen.Det är också därför vi inte åker till Kristinehamn förren i morgon.Vill se till så att tjejerna kommer hem ordentligt.Plus att man vill vara i närheten om något skulle inträffa.

Ha en trevlig Valborg. :yes:

Åse

Kommentarer

F
Visst är det bra med husbil, Åse.
Kommer i håg när vår dotter var ung tonåring o hon o en kompis skulle på konsert i Globen. Vi fick sitta många timmar i bilen, vi hade inte husbil på tiden, men vad det hade varit bra då.

Jag tänkte faktiskt i dag avsluta fönsterputsningen, har bara ett par fönster kvar även att det börjar bli helg. Bäst att passa på medans man fortfarande tycker det är kul.
Ikväll har vi faktiskt sagt ifrån om att vara hundvakt, första valborg på 6 år så nu ska vi ner till stan o se majbrasa o fyrverkeri.

Trevlig afton i Motala o fortsatt trevligt i kristinehamn, själv går jag till jobbet hela helgen.

Leena

Klarde hela dagen igår utan att tappa koppar ska nog lyckas med det idag oxå tror jag.
 
F
Bra Leena! det blir ju dyrt om man ska slå sönder ett par koppar om dagen.Förstår att ni vill titta på majbrasan och fyrverkerier för det är ju väldigt stämmningsfullt.Vi brukar åka till Skänninge och titta på fyrverkerier annars och så har dom motorcyckels kortege som är rätt rolig att titta på.Men i år vart det Motala på grund av barna,men det är bra där med.

Kan bara instämma att det är bra med husbil.Sitta i en bil är ju inte så roligt, i husbilen kan man ju göra något som att titta på tv.Tiden går ju lite fortare då......

Trevlig afton till dig med...............

Åse
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 12156
Visningar
289
Kommentarer
2
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen