• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Tisdag

Så då har en dag till gått,förstår inte vart dagar och helger tar vägen.Trosa blir det att åka till på fredag,men vi är inte själva.Vi är fem bilar som ska vara tillsammans i helgen.Alltid trevligt med sällskap.

I går var dagen så seg,fick inget gjort hemma skulle kunnat sova hela dagen.Nisse och jag var en sväng på pärlan i Ödeshög och fikade.Plus att vi var där för att träffa Jonny som hade körning här åt.Så fick man vara taxi till tjejerna här hemma,blir så när det inte går några bussar.Linda skulle till Motala och sova hos en kompis och Alex skulle hem från Vadstena hon hade tränat handboll.

Och i dag har jag haft sällskap av den äldsta som kom hem på besök.Så hade hon med sig Linda hem.Så har Sandra och Mårten varit hemma här,nisse hjälpte Mårten med bilen och så passade dom på att äta hemma.Är ju inte så van med många matgäster längre.Och så har jag varit lite barnvakt åt Mindy.Sandra och Mårten åkte ner och badade, innan så var Mårten och cyklade på Omberg.......Gud så mysigt det är att ha en liten att gosa med igen.Nu är hon ju lite mer vaken och i morgon så är hon två veckor.


Nu är det dags att gå ock knyta sig så man orkar upp i morgon.

///Åse:spinny::spinny:

Kommentarer

Visst är det kul med barnbarn?
Det är ju först nu i mogen ålder som man är kompetent att ta hand om såna småttingar.
Calle
 
F
Helt underbart är det Calle med barnbarn.Har varit inne i dag varit barnvakt när Sandra och Mårten städade.........Så Mindy och jag tog oss en promenad i det sköna vädret.Så vart det en sväng hem till min mamma där det vart en fika.Så var vi med henne och tittade vart dom skulle bo nu i två månader när deras lägenhet renoveras.Så jag fick ha henne för mig själv i tre timmar,och det är så härligt.......

///Åse
 
Ja barnbarn är fantastiska vi har ju 8 st i åldrarna 1,4,6,8,12,18,20,22 så vi får hålla oss något så när uppdaterade på alla nyheter.Vilket håller en ung.
Samt ett barnbarnsbarn som nu blivit hela 7 månader.
I morgon bitti tar vi med oss 4 och 6 åringen i husbilen ner till Fun City utanför Varberg därefter åker vi till Skrea strand Falkenberg och badar i "stooooora" havet och plockar snäckor. Dom har längtat hela sommaren på att få sova i husbilen. Vädret ska ju fortsätta att vara varm så det ska bli härligt.
MVH Gunilla
 
F
Lyckliga farfar säger jag, min gubbe hadde turen att få vara med vår lilla gosing i dag, de har lekt o busat. Ska göra det i morgon oxå, kan säga att jag är myyyycket avis för det.
Det blir bara härligare o mysigare med tiden,det händer nytt varje dag nu.
Visst är efterrätter goda.

Mysa gott med er lilla.

Leena;)
 
F
Ja du Lena! det är svårt att slita sig när man har henne.Skulle kunna sitta hela dagarna och mysa med henne.

Ha en trevlig tripp till Varberg och fun city Gunilla. Längtar tills vi kan ta med oss Mindy på äventyr också.........

///Åse
 
F
Ni är en värre , Vi har "bara 7 st Två kommer imorgon till oss ,dom bor i LUXEMBURG och skall var "hemma" i två veckor: Skolan börjar inte förren i mitten av Sept. det blir att leka med kusinerna som bor här i Köping.
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 12156
Visningar
525
Kommentarer
6
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen