• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Tankar medan snön smälter

Igår var Agne nere i Onslow och skruvade loss förarstolen, den gick nämligen inte att flytta i någon riktning. Och sen fick jag ett mail från en HBK:are som skulle komma till stan och ville se vår cheva! Kan vi därmed anse säsongen var öppnad?

För övrigt struntar jag fullkomligt i vem som vann schlagerfestivalen - det påverkar inte vilken musik jag lyssnar på. Vi har just köpt Larz-Christerz CD, bara för att den passar till de lila tärningar som hänger i vår backspegel. Man måste ju hålla stilen!! hi hi!

I det uppdrag jag jobbar med nu dök det upp några intressanta fakta om kommunikation och hur ett budskap uppfattas - orden du säger står för 7 %, röstläget för 38 % och kroppspråket för 55 %! Det är väl inte så konstigt att det blir en massa messförstånd och sårad fåfänga på interaktiva mötesplatser!

Denna helg är det bandyfinal i Uppsala - Agne ska dit med sin yngsta dotter. Sen är det bara att plocka fram Sverigekartan och börja planera för sommaren! Vi får utgå från Lysekil den 25 juli, det är ju årets riktmärke!

/elisabeth
- som ler jättemycket just nu men det är det ju ingen som ser! :wink:

Kommentarer

H
Du är så härlig Elisabet - som en vårsol :)

Njuter av solen idag också (även om jag har jobbat fram till halv tre)!! Nu får snön på gården försvinna en timme på trekvart (som min mamma sa). Vi ska ju komma av gården om två och en halv vecka utan att köra fast. Solen och lite blåst samt några plusgrader ska väl göra susen tycker man.
:wub:
fru hianders/Inger
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 15719
Visningar
278
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen