• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Tack för tipset Eva

om mosade russin. Mosade russin och blandade i lite müsli. Och det fungerar! Idag satt en liten krake i fällan i det lilla skåpet bredvid diskbänkskåpet. Få se hur det blir med resten av fällorna.

Det var också bra att ligga på knä och kika in under skåpet för där hade "någon" glömt att fälla in en "bräda" från sockeln och ut mot den lilla "dörren". Det var rena musautostradan in till köket, inte konstigt att de kom in! I avvaktan på att det kommer dit en brädlapp klippte jag till en bit av en kartong från ett av mina - just nu - favoritviner (Italien) Senzana. Perfekt. Så får vi se vad mössen tycker.

Ha det gott!

Agneta W :)

Kommentarer

Kul att det lyckas Agneta, men kartong biter dom väl snart igenom hade du inget gammalt plastlock att offra? Men det är ena klipska rackare. Vi har bara russin som vi sätter fast och när vi gör det så blir det ju lite tillmosat.
Ha det Eva
 
F
MJo Eva,
jag hoppas väl på att "någon" ska fixa dit en brädlapp vartefter.
Om de biter igenom kartong så ser jag ju det! Vad jag tror är att den hindrar dem ett tag i alla fall. Så stavade jag jag ju fel på mitt favvovin i alla fall. Byt ut e mot a och tvärtom så blir det rätt. Lätt och fruktigt men jag drygar i alla fall ut med vatten.
Agneta W
 
:santa1: "någon" känner jag också till. Kärt "barn" har många namn. Ha en riktigt bra jul Agneta hoppas dina möss tar ett steg tillbaka och håller sej borta. :) Eva
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 55334
Visningar
337
Kommentarer
3
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen