• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Snö och blåst

är inte särskilt kul när man nosat på våren och nästan, nästan kunnat ana att de tidigaste tecken är på g, t ex att småfåglarna sjunger, antingen av hjärtans lust eller i förtvivlan. Nu har det snöat mer eller mindre intensivt och blåst ganska bra i två dygn här på östra Vikbolandet. I morse skyfflade jag ca 2 dm iofs ganska lätt snö för att kunna kärra in ved.Nu har det kommit ändå mer och vägsamfällighetens snöplog har skrapat upp en snöhög mot min väg till ve´bo´n. Vinden har växlat mellan nord och ost. Just nu ser det ut att vara nordost och faktiskt bara några snöflingor men det törs jag väl knappt säga för då börjar det igen kanske. Tror jag avvaktar tills imorgon bitti med att skyffla snö och hämta in ved. En gång om da´n räcker som motionspass.
Vi har haft väldigt många småfåglar vid vårt snabbmatställe hela vintern och faktiskt särskilt idag verkar de sitta på kö i träd och buskar för att komma till. ICA hade ett annat märke på fågelmaten i veckan, inte Hammenhög utan något som heter Nature och kanske något mer. Tror det är mera krossad säd i det sistnämnda och när det bara är det kvar i fågelautomaten vill de inte ha. Och jordnötterna och talgbollarna var slut. Synd för de brukar sitta tre och tre på de små talgbollarna. Ska kolla på något ställe inne i Norrköping på lördag om det inte finns roligare mat där.
För övrigt klipper jag mattrasor av ett ganska hyfsat tyg, påminner utseendemässigt lite om jeanstyg men är inte den kraftiga kvalitén, och stickar av lumpgarn någon sorts kasse ska det bli, hittat ett par roliga stickböcker på biblioteket och tyckte de var så bra så jag har köpt dem - på nätet.
Pussar f ö på katterna, skäller på gubben och dreglar ibland på kvd. Tror jag vet vad jag vill ha men om det blir i år eller nästa år, tja, vem vet. Lustigt med kvd förresten, det är väldigt många spekulanter från öststaterna på de bilar som är möjliga att exportera.
Sköt om er allihop!
Agneta W:oops:

Kommentarer

det var ett tag sen du var inne och skrev här, saknat dina inlägg du har en sån härlig ton i det du skriver. Snö, ja du vad ska man säga! Vi slipper ju i alla fall skottning numera :D men nu tycker jag det räcker fast när jag läser i min 5-årsdagbok så är detta vädret inte sämre än vad det var förra året eller året innan, möjligen lite kallare. Du får motion som inte kostar nånting med andra ord, tänk vad pengar du sparar :yes:. Skämt åsido, nu längtar man och även att vi är nöjda med vår HB så är man inne och kollar på lite olika sidor och dreglar och drömmer om den där storvinsten för då.....
Ha det bra och sköt om dej :bye::bye: Eva
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 55334
Visningar
338
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen